Ανατριχιαστικό βίντεο με τον -παραλίγο- πνιγμό «γοργόνας» σε ενυδρείο


Σε ενυδρείο, που βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο της Νότιας Αφρικής, μια εργαζόμενη που υποδύεται τη γοργόνα κατά τη διάρκεια παράστασης παραλίγο να πνιγεί, καθώς η ουρά του κοστουμιού που φορούσε μπλέχτηκε στη δεξαμενή.

Το ανατριχιαστικό βίντεο δημοσιεύτηκε από την New York Post και φαίνεται η Gabriela Green-Thompson Kay να χορεύει και να διασκεδάζει μέσα στο νερό και ξαφνικά να ταράζεται, διότι ένιωσε πως κινδυνεύει να πνιγεί και προσπάθησε να βγει στην επιφάνεια, αφαιρώντας της ουρά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την στιγμή, παρακολουθούσαν δεκάδες άτομα ανάμεσά τους και παιδιά, ενώ άλλοι απαθανάτιζαν  με τα κινητά τους τηλέφωνα την περιπέτεια της εργαζόμενης.

Η ίδια, με ανάρτηση της στο Tik Tok θέλησε να τοποθετηθεί, γράφοντας: «Κάθε επαγγελματίας γοργόνα πρέπει να γνωρίζει πώς να μπορεί να βγει από την ουρά της σε έκτακτη ανάγκη. Δυστυχώς η περιπέτειά μου χάλασε τη μαγεία της στιγμής αλλά αποδείχθηκε και μια πολύ καλή ευκαιρία για εκπαίδευση».

@nokukhanya.the_mermaid Replying to @jax6804 Remember Water Has its Dangers Every Professional Mermaid has to know how to eject out of their tails in case of an emergency. It’s unfortunate that it spoilt the magic in the moment, but it proves to be an important teaching opportunity. Safe swimming this festive season everyone 💛🧜🏽‍♀️💛 #mermaid #watersaftey #watersafteyawareness #mermaids ♬ Sunny – TELL YOUR STORY music by Ikson™

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣZougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει