Επική στιγμή: Σούνακ και Ρούτε κλειδώθηκαν έξω από τη Ντάουνινγκ Στριτ


Μια εξαιρετικά αμήχανη στιγμή εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης έξω από την βρετανική πρωθυπουργική κατοικία στη Ντάουνινγκ Στρίτ, όταν ο Ρίσι Σούνακ και ο Μαρκ Ρούτε αφού έβγαλαν μαζί τις καθιερωμένες φωτογραφίες, δεν μπορούσαν με τίποτα να ανοίξουν την πόρτα.

Για αρκετά δευτερόλεπτα ο Βρετανός πρωθυπουργός και ο Ολλανδός υπηρεσιακός πρωθυπουργός συνέχισαν τη συζήτηση με τον Ρίσι Σούνακ να σπρώχνει διακριτικά την πόρτα, ενώ αμφότεροι άρχισαν να ψάχνουν τρόπους για να ενημερώσουν ότι βρίσκονται έξω από το κτήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά η πόρτα άνοιξε και οι δύο αξιωματούχοι που περίμεναν μέσα στο κρύο κατάφεραν τελικά να μπουν στην βρετανική πρωθυπουργική κατοικία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο αριθμός 10 της Ντάουνινγκ Στριτ δεν έχει κλειδαριά στην εξωτερική της πλευρά καθώς για λόγους ασφαλείας πρέπει να ανοίγει από μέσα.

Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, όλο το 24ωρο υπάρχει πάντα πίσω από την πόρτα άνδρας της ασφαλείας του Βρετανού πρωθυπουργού που θα διασφαλίζει ότι στο κτήριο θα μπαίνουν μόνο όσοι έχουν την απαραίτητη άδεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο

 

Φωτογραφίες-βίντεο: DailyMailZougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει