Επισκέψεις της ΝΔ σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης στο πλαίσιο δράσης “Κανείς στο περιθώριο”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η δράση της Νέας Δημοκρατίας «Κανένας στο περιθώριο», που έχει ως στόχο την ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης, την ανάπτυξη συνεργασίας και την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
 
Το πρόγραμμα έχει συγκροτηθεί και αναπτύσσεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα, οργανωμένες επισκέψεις κλιμακίων του Κόμματος σε οργανώσεις και δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που υποστηρίζονται από μη κρατικούς φορείς σε όλους τους Νομούς της Επικράτειας. Τα κλιμάκια συγκροτούνται από βουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Γραμματείς και στελέχη του Κόμματος.

Το αιρετό μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας Γιώργος Καλτσογιάννης συνοδευόμενος από τον Γραμματέα ΝΟΔΕ Μαγνησίας Χρήστο Καραβασίλη , την Τομεάρχη ΝΟΔΕ Μαγνησίας Πολιτισμού και Αθλητισμού και Δημοτική Σύμβουλο Βόλου Νατάσσα Μορφογιάννη, τον Τομεάρχη ΝΟΔΕ Μαγνησίας Γιάννη Σαρακατσάνο, την Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ ΔΗΜ.Τ.Ο. Βόλου Αθηνά Ελευθερίου και μέλη ΝΟΔΕ Μαγνησίας, επισκέφτηκε χθες, 7 Ιουνίου 2016, το Γηροκομείο Βόλου, ενώ τη Τρίτη 12 Ιουνίου 2016 προγραμματίζεται επίσκεψη στο Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες».

Αμέσως μετά ο Γιώργος Καλτσογιάννης , δήλωσε:
 
«Επισκεπτόμαστε δομές και φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να καταγράψουμε προβλήματα , να διαμεσολαβήσουμε όπου απαιτηθεί και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την προώθηση της επίλυσης των προβλημάτων τους. Η κοινωνική ευαισθησία και η έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη είναι βασικά χαρακτηριστικά της ιδεολογίας της Νέας Δημοκρατίας. Η δράση αναπτύσσεται υπό την αιγίδα του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη και αποσκοπεί στη βελτίωση της συνεργασίας των φορέων με όλα τα επίπεδα διοίκησης και λήψης πολιτικών αποφάσεων.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει