Περιοδεία της Δημοτικής Αρχής στις Δημοτικές Ενότητες Βόλου

ΔΕΙΤΕ το πρόγραμμα αναλυτικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Δημοτική Αρχή του Βόλου πιστή στις δεσμεύσεις της και το σχεδιασμό που έχει εκπονήσει ξεκινά και πάλι νέο πρόγραμμα περιοδειών στις δημοτικές ενότητες, αρχής γενομένης από το Σάββατο, 19 Μαρτίου, οπότε και θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στο Αϊδίνι, στις Μικροθήβες και τη Νέα Αγχίαλο. Ο κύκλος αυτός προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις 16 Απριλίου

Στη διάρκεια των περιοδειών αυτών η πολιτική ηγεσία του Δήμου, μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες, θα έχει σε συγκεκριμένα σημεία συναντήσεις με τα τοπικά συμβούλια και κατοίκους της κάθε περιοχής, προκειμένου να καταγραφούν και να ιεραρχηθούν τα προβλήματα που υπάρχουν και να αναζητηθούν και δοθούν όσο το δυνατόν ταχύτερα οι ενδεδειγμένες λύσεις.

Απαρέγκλιτη πολιτική της σημερινής Δημοτικής Αρχής ήταν και παραμένει η άμεση επαφή με τους πολίτες για να τους προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερες και πλέον ποιοτικές υπηρεσίες στην καθημερινότητά τους. Εμείς είμαστε δίπλα στον πολίτη και αγωνιζόμαστε μαζί για το Βόλο, την πόλη που όλοι αγαπάμε και ονειρευόμαστε να τη δούμε στο επίπεδο των κορυφαίων ευρωπαϊκών.

Το πλήρες πρόγραμμα των περιοδειών αυτών έχει ως εξής:

Untitled.png

Μπορεί επίσης να σας αρέσει