«Προσπαθούν να συγκαλύψουν την κτηνωδία με τον άγριο βασανισμό του Όλιβερ»


Είναι πρωτοφανής η βαρβαρότητα του ανθρώπου που βασάνισε και σκότωσε τον Όλιβερ, τον σκυλάκο στην Αράχωβα. Οι λεπτομέρειες ωστόσο που έρχονται στην επιφάνεια καταδεικνύουν μία πρωτόγνωρη αθλιότητα από τη στιγμή μάλιστα που η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση ζώων, η κυρία Μάρθα Πουλτίδου καταγγέλλει στη «Ζούγκλα» πως το ζωντανό βιάστηκε πριν τελικά ο δράστης του επιφέρει τα θανάσιμα χτυπήματα που προκάλεσαν τον θάνατό  του.

Η πρόεδρος της οργάνωσης αυτής μάλιστα ήδη μιλά για προσπάθεια συγκάλυψης αυτής της αθλιότητας από περιφερειακές Αρχές και μάλιστα από τους δύο κτηνιάτρους της Περιφέρειας. Βρισκόμαστε στην αρχή της χειμερινής σεζόν και ως φαίνεται οι Αρχές της ευρύτερης περιοχής της Αράχωβας ανησυχούν και ενεργούν ώστε να μην αμαυρωθεί το «καλό  όνομα της περιοχής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιθέτως ο Δήμαρχος της Αράχωβας από την πρώτη στιγμή με επίσημη ανακοίνωση ζήτησε από τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι να σπεύσουν να ενημερώσουν τις Αρχές ώστε να συλληφθεί ο δράστης αυτής της απερίγραπτης κτηνωδίας.

Η «Ζούγκλα» επικοινώνησε και με την κτηνίατρο Κλεονίκη Τόλα η οποία εξέτασε τον Όλιβερ το βράδυ της Δευτέρας. Όπως λέει μεταξύ άλλων «τέτοιο περιστατικό δεν έχω ξαναδεί». Παράλληλα επισημαίνει πως έκανε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και το πόρισμά της βρίσκεται στη δικογραφία. «Η υπόθεση προχωράει», τονίζει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκκληση να προχωρήσουν γρήγορα οι έρευνες και να συλληφθεί ο δράστης κάνει μέσω της «Ζούγκλας» και ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, Μιχάλης Φλέγκας. «Πιστεύω να υπάρξει αποτέλεσμα και να τον πιάσουν», λέει.

Υπενθυμίζεται ότι κατεπείγουσα έρευνα για τη σύλληψη του δράστη διέταξε τη Δυετέρα η αρμόδια για την προστασία των ζώων αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα. Το επίμαχο περιστατικό οδήγησε την κ. Μασούρα, που έχει την εποπτεία των εισαγγελικών αρχών για την προστασία των ζώων, να παρέμβει.

 

 

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής 26 Νοεμβρίου. Ο Όλιβερ βγήκε για την καθιερωμένη του βόλτα αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.  Ο ιδιοκτήτης του σκύλου βγήκε στους δρόμους να τον ψάξει. Τελικά το απόγευμα τις Δευτέρας αυτό που αντίκρισαν δεν θύμιζε σε τίποτε τον αγαπημένο τους σκύλο. Δυστυχώς το άτυχο ζώο κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Κτηνωδία στην Αράχωβα: Σκύλος βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο και πέθανε

Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τον βασανισμό του Χάσκι στην Αράχωβα

 Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει