Συναγερμός για την εξαφάνιση 50χρονου από το Ηράκλειο


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020, 03:28

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό του 50χρονου Λάμπρου Γιαννακάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε το Σάββατο (29/08) από το χωριό Σκαλάνι, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», στις 29/8/2020 αργά το βράδυ, εξαφανίστηκε από το χωριό Σκαλάνι Ηρακλείου, ο Λάμπρος Γιαννακάκης, 50 ετών.  Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Λάμπρου Γιαννακάκη, στις 02/9/2020 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος συγγενών του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Λάμπρος έχει ύψος 1,67 μ., είναι εύσωμος, έχει γκρίζα μαλλιά και γαλανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα, μπλε βερμούδα και κόκκινα αθλητικά παπούτσια. Επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο Ι.Χ.Ε. μάρκας ΗΥUNDAI COUPE, χρώματος μαύρου και με αρ. κυκλοφορίας ΧΝΚ-9056.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020, 03:29

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει