Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας: Υπέρ των ενεργειών της Περ. Θεσσαλίας για την προβολή της περιοχής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με αφορμή δημοσιεύματα για την συμμέτοχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου WTM 2014 η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας σταθερή και πιστή στην άποψη της για την καλύτερη και αποδοτικότερη προβολή της περιοχής μας δηλώνει ότι στηρίζει τις ενέργειες αυτές. Η προβολή της περιοχής μας ή προβολή της Θεσσαλίας τα τελευταία χρόνια δυστυχώς γίνεται μόνο με την βοήθεια της Περιφέρειας. Αν εξαιρέσει κανείς κάποιες μικρές αναλαμπές από τους Δήμους της Μαγνησίας το βάρος όλο έχει πέσει στην Περιφέρεια και στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

Δεν είναι της ώρας να αναφερθούμε σε παραδείγματα και να κάνουμε «μνημόσυνα» αλλά ας σταματήσει επιτέλους η κριτική για την κριτική ας κοιτάξουμε μπροστά για το πως οι ενέργειες αυτές θα συντονίζονται κάθε φορά και καλυτέρα ας ασχοληθούμε επιτέλους με το να προτρέψουμε τους επαγγελματίες να αγκαλιάζουν και να συμμετέχουν σε κάθε ενεργεία.

Όσο η Περιφέρεια θα προγραμματίζει και θα ενεργεί σε συνεργασία με την ιδιωτική πρωτοβουλία εμείς θα την στηρίζουμε. Σε αυτές τις ενέργειες προβολής και ενημέρωσης ένα μονό μετράει, η αποτελεσματικότητα.

Να είστε σίγουροι ότι αν αντιληφθούμε λάθη εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα τα επισημάνουμε. Η συνέργια και η συνεργασία με την Περιφέρεια μέχρι τώρα έχει αποδώσει και είμαστε σίγουροι ότι αύτη θα συνεχιστεί.

Καλούμε τους επιχειρηματίες του τουρισμού και όχι μονό, να αγκαλιάσουν τις ενέργειες προβολής και αυτή την χρόνια. Έτσι μόνο θα μπορέσουμε όπως και την προηγούμενη χρονιά να αυξήσουμε τον εισερχόμενο τουρισμό και να μειώσουμε όσον το δυνατόν περισσότερο την «ζημιά» από τον συνεχώς μειωμένο εσωτερικό τουρισμό,Θα επανέλθουμε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει