Απίστευτο γκολ αλά… Champions league σε ερασιτεχνική κατηγορία

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023, 09:14

Απίστευτο γκολ αλά... Champions league σε ερασιτεχνική κατηγορία

Αν η συγκεκριμένη ενέργεια είχε γίνει σε κάποιο γήπεδο της Super League ή πολύ περισσότερο στο Champions League είναι σίγουρο ότι θα είχε κάνει τον γύρο του κόσμου και ο ποδοσφαιριστής θα είχε ονομαστεί «γητευτής» της «στρογγυλής θεάς».

Εάν ήταν μάλιστα μόλις 21 ετών, τις επόμενες μέρες θα διαβάζαμε για ενδιαφέρον ξένων συλλόγων που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Όμως στα… ταπεινά γήπεδα της Α ΕΠΣΑΝΑ, της ερασιτεχνικής κατηγορίας, την περασμένη εβδομάδα μπήκε ένα εξαιρετικό γκολ με μια περίτεχνη ενέργεια από έναν 21χρονο ποδοσφαιριστή που άφησε… «αγάλματα» τους αντιπάλους και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Πρόκειται για τον Δημήτρη Γιαννόπουλο που παίζει στην ομάδα της Κερατέας η οποία την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε τον πρωτοπόρο Αστέρα Βάρης, εκτός έδρας, με σκορ 1-3. Ο νεαρός, που είναι μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου από τον Εθνικό Πειραιά πέρασε, όπως φαίνεται και στο βίντεο, όποιον βρήκε μπροστά του και με ένα δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Νωρίτερα, είχε προσπαθήσει να κρατήσει την μπάλα όσο περισσότερο μπορούσε στο σημαιάκι του κόρνερ ώστε να «ροκανίσει» τον χρόνο και να τελειώσει το παιχνίδι. 

Οι δυο ομάδες, ύστερα από 20 αγώνες, είναι στις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με διαφορά μόλις δυο βαθμών και η μάχη αναμένεται να είναι σκληρή στη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Δείτε το βίντεο:

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023, 09:14

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει