Αποκάλυψη Ντράγκιτς: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ήθελα να αφήσω τα παιδιά μου»

[ad_1]

Ο σπουδαίος Σλοβένος γκαρντ, Γκόραν Ντράγκιτς, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ύστερα από 15 χρόνια στο NBA και αποκάλυψε πως είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα ο Ντράγκιτς τόνισε πως τόσο ο Παναθηναϊκός αλλά και οι Αρμάνι, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα τον ήθελαν το φετινό καλοκαίρι στο ρόστερ τους, ωστόσο δεν ήθελε να γυρίσει στην Ευρώπη αφού δε θα ήταν δίπλα στα παιδιά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Θα είμαι ειλικρινής. Είχα προτάσεις από την Ευρώπη, από τη Μιλάνο, τη Μαδρίτη, τον Παναθηναϊκό, την Μπαρτσελόνα. Δεν ήθελα ποτέ να παίξω την τελευταία σεζόν μου στην Ευρώπη. Δεν ήθελα να είμαι έναν χρόνο χωρίς τα παιδιά μου, τα οποία μένουν στις ΗΠΑ. Η μόνη μου επιλογή ήταν το Μαϊάμι, με το οποίο είχα συζητήσεις, αλλά δεν προχώρησαν κάποια trade και έτσι δεν συνέβη. Είχαν αρκετούς παίκτες με συμβόλαιο.

Όλο αυτό το διάστημα ήμουν στο σπίτι και προπονούμουν καθημερινά. Ακόμα και τώρα. Όμως τα παιδιά μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα τώρα. Τα πηγαίνω στο σχολείο κάθε μέρα και συνειδητοποίησα πόσο χρόνο έχω χάσει στην καριέρα μου. Αυτός είναι πιο βασικός λόγος για τον οποίο αποσύρθηκα. Είναι και το ζήτημα της υγείας. Το γόνατό μου δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει