Από την Λούκα Κατσέλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα τατουάζ δρόμος

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023, 16:54

ΠΑΣΟΚ για Καρανικόλα: Από την Λούκα Κατσέλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα τατουάζ δρόμος

Με σκωπτικό πνεύμα σχολιάζουν πηγές του ΠΑΣΟΚ την προσχώρηση Σπύρου Καρανικόλα στη Νέα Δημοκρατία.

Όπως σημειώνουν οι πηγές του Κινήματος «πριν από μερικά χρόνια, ο κύριος Καρανικόλας έφυγε από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας ότι έγινε “ουρά της Νέας Δημοκρατίας” και ακολούθησε το κόμμα της κυρίας Κατσέλη.

Πριν λίγους μήνες, έφυγε ξανά από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας ότι το κόμμα έγινε “ουρά του ΣΥΡΙΖΑ”. Σήμερα, μας ανακοίνωσε ότι εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία».

Το 2018 ο Σπύρος Καρανικόλας με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη έκαναν στο χέρι τους τατουάζ  το όνομα του Κινήματος Αλλαγής

«Από τη Λούκα Κατσέλη (ήταν υποψήφιος βουλευτής τον Μάιο του 2012 με τη Κοινωνική Συμφωνία καταγγέλλοντας τότε τον δικομματισμό  ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα τατουάζ δρόμος. Η απόγνωση Μητσοτάκη αρχίζει να γίνεται διασκεδαστική και θα μας χαρίσει πολύ γέλιο!», καταλήγουν οι πηγές του ΠΑΣΟΚ.

Νωρίτερα η ανακοίνωση της ΝΔ, ανέφερε για την προσχώρηση:

«Η Νέα Δημοκρατία υποδέχεται στις τάξεις της τον δικηγόρο Σπύρο Καρανικόλα. Ο Σπύρος Καρανικόλας με την πολιτική δράση του και την εμπειρία του, ως πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος και εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, συστρατεύεται στη μάχη για μια δημιουργική Ελλάδα, με ανάπτυξη και κοινωνικό μέρισμα για όλους. Τον καλωσορίζουμε. Σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, είναι ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο και τον ευρωπαϊκό δρόμο της χώρας και χαιρόμαστε που ο Σπύρος Καρανικόλας συντάσσεται σε αυτήν την προσπάθεια».

Από τα πρώτα στελέχη της κυβέρνησης που έσπευσαν να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για την ένταξη του Σπύρου Καρανικόλα στη ΝΔ ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έργαψε στο Twitter ότι «είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος για την προσχώρηση του Σ. Καρανικόλα στη ΝΔ, άξιος πολιτικός πράγματι. Του εύχομαι κάθε επιτυχία!», με το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να απαντά: «Με τιμάτε κ. Αντιπρόεδρε και σας ευχαριστώ από καρδιάς. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023, 16:59



[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει