Βλέπουν την πόρτα της εξόδου οι Ζερβινιό και Χαΐροβιτς

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023, 20:12

Άρης: Βλέπουν την πόρτα της εξόδου οι Ζερβινιό και Χαΐροβιτς

Εδώ και πολύ καιρό, οι Ζερβινιό και Ιζέτ Χαΐροβιτς δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία του Άρη. Έπειτα από ενέργειες του Αγησίλαου Τουμαζάτου, βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τους δυο ποδοσφαιριστές να λύνουν πρόωρα το συμβόλαιό τους με τους Θεσσαλονικείς.

Τόσο ο Ιβοριανός επιθετικός όσο και ο Βόσνιος εξτρέμ είχαν υπογράψει συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ωστόσο, ο Ζερβινιό, που είχε αποκτηθεί εν χορδαίς και οργάνοις τον περασμένο Ιούλιο, δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα ούτε υπό τις οδηγίες του Χερμάν Μπούργος ούτε και με τον Άλαν Πάρντιου στον πάγκο.

Η παρουσία του 35χρονου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ολοκληρώνεται με απολογισμό ενός γκολ (στο εντός έδρας 2-1 επί του Ιωνικού) σε 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με την τελευταία του εμφάνιση να χρονολογείται στις 21/12, όταν κι αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο 31χρονος Χαΐροβιτς, 27 φορές διεθνής με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη έχοντας πετύχει κι έξι γκολ, μετακόμισε στη Χαριλάου τον Ιούλιο του 2021.

Φέτος, δε χρησιμοποιήθηκε ούτε δευτερόλεπτο, καθώς κι οι συμμετοχές του σε αποστολή ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Τη σεζόν 2021/22 πραγματοποίησε συνολικά 11 (ολιγόλεπτες) εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να σκοράρει ή να δώσει κάποια ασίστ.

Έπειτα από συνομιλίες του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Αγησίλαου Τουμαζάτου, με τους εκπροσώπους των δυο ποδοσφαιριστών, βρέθηκε κοινό σημείο επαφής κι αμφότεροι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν νωρίτερα του αναμενομένου.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023, 20:12

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει