Δέματα αγάπης από την Περιφέρεια Αττικής σε ναούς για τη στήριξη ευπαθών οικογενειών

[ad_1]

Δεκάδες δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για τη στήριξη ευπαθών οικογενειών προσέφερε την Παρασκευή η Περιφέρεια Αττικής στους ναούς: Προφήτη Δανιήλ στο Μεταξουργείο, Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πατήσια και Αγ. Φωτεινή Ιλισσού.

Τα δέματα παρέλαβαν οι ιερείς: Σπύρος Παπασπύρος, Δημήτριος και Μάξιμος, τους οποίους ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης συνεχάρη για το σπουδαίο ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο που επιτελούν, επισημαίνοντας «Ξέρω ότι τα δέματα αγάπης που προσφέρει η Περιφέρεια Αττικής θα πάνε σε ανθρώπους που χρειάζονται τη στήριξη μας» ανέφερε και πρόσθεσε πως ο ίδιος θα παραμείνει στο πλευρό τους και στο πλευρό των πολιτών που είναι ευάλωτοι. Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τους χορηγούς για την προσφορά τους και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευημερία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά τους οι πατέρες των Εκκλησιών τον ευχαρίστησαν θερμά για τα δέματα αγάπης αλλά και τη διαχρονική του στήριξη στο έργο τους τόσο με την προσφορά δωροεπιταγών και τροφίμων κάθε χρόνο τις γιορτινές μέρες, όσο και με τη διοργάνωση αιμοδοσιών, μία πράξη ύψιστης αλληλεγγύης και αλτρουισμού, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά. Τέλος του ευχήθηκαν καλή επιτυχία με ότι επιλέξει να ασχοληθεί στο μέλλον και του δώρισαν αναμνηστικά δώρα.

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει