Δήλωση Μουτσινά για τις απολύσεις στην ΑΓΕΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο ανεξάρτητος Bουλευτής Μαγνησίας Πάρις Μουτσινάς επικοινώνησε με αντιπροσωπεία του σωματείου των εργαζόμενων στην ΑΓΕΤ και ενημερώθηκε για τις πρόσφατες εξελίξεις των απολύσεων στην εταιρεία. Στην συνέχεια έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι ολέθριες πολιτικές της κυβέρνησης, άνοιξαν διάπλατα τον δρόμο για την ισοπέδωση και του ιδιωτικού τομέα. Η ΑΓΕΤ, μια εταιρεία μάλιστα που τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει λογική συμπεριφορά απέναντι στους εργαζομένους της, δρομολόγησε διαδικασίες απόλυσης οι οποίες παραπέμπουν σε προσπάθεια εκφοβισμού των εργαζόμενων, με απώτερο προφανώς στόχο την κατάργηση των επιχειρησιακών συμβάσεων και την εξάλειψη των ελεύθερων διαπραγματεύσεων ανάμεσα στους εργαζόμενους και την εργοδοσία.

Απέναντι σε αυτές τις αντιοικονομικές, αντικοινωνικές και ουσιαστικά αντιαναπτυξιακές πρακτικές, χρειάζεται σθεναρή αντίσταση από το σύνολο των εργαζόμενων, ώστε να ανατραπεί η αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης και να εφαρμοστεί μια προοδευτική πολιτική που θα στοχεύει στην επανεκκίνηση της οικονομίας και την στήριξη της κοινωνίας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει