Διπλό φονικό στην Κύπρο έξω από μπυραρία της Λεμεσού

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 1 Ιουλίου 2023, 12:26

Διπλό φονικό στην Κύπρο έξω από μπυραρία της Λεμεσού

Σε διπλό φονικό εξελίχθηκε συμπλοκή έξω από μπυραρία σε περιοχή του Δήμου Ύψωνα, στη Λεμεσό, καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή του ο Μιχάλης Μιχαήλ, 52 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, έχασε τη ζωή του και ο 44χρονος Μάριος Ονησιφόρου. 

Το διπλό φονικό, σύμφωνα με την ΕΡΤ, σημειώθηκε όταν τρίτος θαμώνας, 43 ετών ο οποίος επίσης τραυματίστηκε, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από υπόπτους, έξω από μπαρ όπου νωρίτερα βρισκόταν με τους δυο του φίλους, οι οποίοι επενέβησαν για να τον βοηθήσουν, με αποτέλεσμα να δεχθούν τις θανατηφόρες μαχαιριές.

Σε ό,τι αφορά τον λόγο της συμπλοκής, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου δήλωσε στο “Πρωινό Δρομολόγιο” του ραδιοφώνου του ΡΙΚ ότι εξετάζεται μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία, ο 43χρονος λίγες ημέρες πριν από την φονική συμπλοκή, είχε έλθει σε αντιπαράθεση με συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των δύο υπόπτων.

Ο κος Κυριάκου, είπε ότι λαμβάνονται καταθέσεις και έχει ληφθεί υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Οι δύο φερόμενοι δράστες συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού με τη συνοδεία μεγάλου αριθμού μελών του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, οι οποίοι έφεραν αλεξίσφαιρα γιλέκα. Κατά την διάρκεια της ανάκρισης παραδέχθηκαν ότι βρίσκονταν στο σημείο, όχι όμως ότι τραυμάτισαν οποιονδήποτε. 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 1 Ιουλίου 2023, 13:55

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει