Είμαστε παρόντες στο πλευρό των εργαζομένων και στους κοινωνικούς αγώνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαργαρίτης Πατσιαντάς, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Δρόμοι Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης” και στελέχη της, συμμετείχαν στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Βόλου, για την 24ωρη Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ για το Δημόσιο την Τετάρτη 12 Μαρτίου, ενάντια στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο που πλήττει καίρια τους εργαζόμενους κυρίως στο Δημόσιο αλλά και στον Ιδιωτικό τομέα.

Το νομοσχέδιο το οποίο συζητείται στην ολομέλεια της Βουλής στις 12/3/14 προβλέπει την κατάργηση οργανισμών, νομικών προσώπων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, την άμεση απόλυση ή την διαθεσιμότητα κι άλλων δημοσίων υπαλλήλων, ενώ ταυτόχρονα προωθεί την καθιέρωση δεξαμενών νέων διαθεσιμοτήτων μέσω καινούργιου συστήματος ‘’αξιολόγησης’’ και καθιέρωσης υποχρεωτικής ποσόστωσης, ενώ στις 22 Μαρτίου θα γίνουν και οι πρώτες καθαρές απολύσεις στο Δημόσιο τομέα, με χιλιάδες σχολικούς φύλακες, καθηγητές τεχνικής εκπαίδευσης και εργαζόμενους σε υπουργεία να βρίσκονται εν ριπή οφθαλμού άνεργοι. Αυτά σε συγκερασμό με τα προβλεπόμενα από προηγούμενους επονείδιστους και βάρβαρους νόμους της μνημονιακής κυβέρνησης, ρημάζουν και οδηγούν σε περαιτέρω εξαθλίωση τους εργαζόμενους.

Ο κ. Μαργαρίτης Πατσιαντάς και η δημοτική παράταξη της οποίας ηγείται θα σταθούν και τώρα και σαν νέα δημοτική αρχή στο πλευρό των εργαζομένων και στον αγώνα που κάνουν ενάντια στη πολιτική των μνημονίων και στους αντιεργατικούς νόμους που επιβάλλονται και καταστρέφουν τις ζωές και την αξιοπρέπεια όλων μας.

Είμαστε και θα συνεχίζουμε να είμαστε παρόντες στο πλευρό των εργαζομένων και στους κοινωνικούς αγώνες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει