Εκλογές στην Αλβανία: ‘Ενταση στη Χειμάρρα

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023, 09:32

Εκλογές στην Αλβανία: 'Ενταση στη Χειμάρρα - Σταμάτησε η καταμέτρηση των ψήφων

Ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στη Χειμάρρα, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ψήφων, όπως μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί Open και Μega.

Ο ομογενής υποψήφιος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντυ Μπελέρης παραμένει σε φυλακή στα Τίρανα, όπου οδηγήθηκε έπειτα προσχηματική σύλληψη και απόφαση του εισαγγελέα του Αυλώνα με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων. Παράλληλα, «ντέρμπι» δείχνουν τα έως τώρα επίσημα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στον δήμο Χειμάρρας με τον Μπελέρη να λαμβάνει 50,44% και τον υποψήφιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος Γκιόργκι Γκόρο 49,56%.

Το πρωί της Δευτέρας (15/5) υπήρξε ένταση στη Χειμάρρα και σταμάτησε η καταμέτρηση των ψήφων. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν ομογενείς, η καταμέτρηση των ψήφων έχει σταματήσει χωρίς κανέναν λόγο απλά και μόνο επειδή οι κάλπες που αναμένεται να ανοιχτούν τώρα προέρχονται από περιοχές όπου η επικράτηση Μπελέρη είναι συντριπτική παραδοσιακά.

Στο σημείο επικρατεί μεγάλη φόρτιση και οι αντιπρόσωποι του συνδυασμού του Φρέντι Μπελέρη έχουν παραμείνει εκεί όλοι τη νύχτα έτσι ώστε να αποφευχθούν παρατυπίες κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης.

 

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023, 09:32

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει