Εκτεταμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης και τσιμεντόστρωσης στο Βελεστίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και τσιμεντόστρωσης του εσωτερικού οδικού δικτύου στο Βελεστίνο έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε μια προσπάθεια να αναβαθμιστεί το επίπεδο πρόσβασης και κίνησης των οχημάτων, αλλά και βελτίωσης της καθημερινότητας καθώς και αποφυγής ατυχημάτων.
Η πραγματοποίηση των εργασιών ήταν αναγκαία, καθώς είχαν δημιουργηθεί διάφορες ανωμαλίες στο οδόστρωμα των κεντρικών και παράπλευρων οδών του Βελεστίνου, λόγω των εργασιών από το δίκτυο αποχέτευσης και άλλες παρεμβάσεις που έγιναν κατά το παρελθόν. Πρόκειται για μια συνολική παρέμβαση στο συγκεκριμένο τομέα που θα αναβαθμίσει το επίπεδο του εσωτερικού οδικού δικτύου και θα αντιμετωπίσει την ταλαιπωρία των δημοτών που κινούνται με τα οχήματά τους.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία έχουν ασφαλτοστρωθεί 800 περίπου τετραγωνικά μέτρα και τσιμεντοστρωθεί άλλα 100 μέτρα εντός του οδικού δικτύου. Οι εργασίες εκτελούνται με εργολαβία υπό την επίβλεψη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου υπογράμμισε πως «μετά από ενέργειες αξιοποιήσαμε τους ανάλογους πόρους και έχουμε ξεκινήσει παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του Βελεστίνου, όπου λόγω εργασιών που εκτέλεσαν άλλοι φορείς, είχαν δημιουργηθεί διάφορα προβλήματα στο οδόστρωμα. Ήδη οι εργασίες ασφαλτόστρωσης προχωρούν κανονικά και θα συνεχιστούν στο επόμενο διάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός. Συνολικά έχουν ασφαλτοστρωθεί μέχρι στιγμής γύρω στα 800 τετραγωνικά μέτρα, ενώ άλλα 100 τετραγωνικά μέτρα έχουν τσιμεντοστρωθεί. Οι εργασίες εκτελούνται από εργολαβία, ενώ επιβλέπει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου που παρακολουθεί το ζήτημα. Σκοπός είναι να καλυφθούν όλα τα σημεία του οδικού δικτύου που υπάρχουν προβλήματα και η εικόνα της πόλης σε αυτόν τον τομέα να είναι όσο το δυνατόν πιο καλή».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει