Ελληνική Λύση: Η ακρίβεια έχει ονοματεπώνυμο, Κυριάκος Μητσοτάκης και ΝΔ

[ad_1]

«Η κυβέρνηση διά του εκπροσώπου της, ισχυρίζεται ότι η ακρίβεια είναι “ξενόφερτη” και πως η ΝΔ την αντιμετωπίζει με… επιτυχία! Πρόκειται για άλλη μία προκλητική εκστρατεία εξαπάτησης των πολιτών που καθημερινά εξαθλιώνονται και φτωχοποιούνται λόγω της κυβερνητικής πολιτικής», τονίζει η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος «η αλήθεια είναι ότι η ακρίβεια είναι συνειδητή επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για να εξυπηρετεί ολιγάρχες, “καρτέλ»” και να γεμίζει τα δημόσια ταμεία τα οποία αμέσως αδειάζουν λόγω της κακοδιαχείρισης. Η κυβέρνηση εισέπραξε ΦΠΑ άνω των 21 δισ. ευρώ σε 11 μήνες λόγω των ανεξέλεγκτων ανατιμήσεων σε βασικά προϊόντα διαβίωσης. Η Ελλάδα έχει πολλαπλάσια τιμή στο ρεύμα σε σύγκριση ακόμα και με πάμπλουτές χώρες της Βόρειας Ευρώπης, έχει τα ακριβότερα καύσιμα σε σύγκριση με τους μισθούς, ενώ ακόμα και τα τρόφιμα έχουν γίνει “είδος πολυτελείας”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ακρίβεια στην Ελλάδα λοιπόν είναι κεντρική πολιτική της κυβέρνησης και έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία», καταλήγει η Ελληνική Λύση στην ανακοίνωσή της.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει