Επίσκεψη Πατσιαντά στην 32η Ταξιαρχία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του Υποψήφιου Δημάρχου Βόλου Μαργαρίτη Πατσιαντά, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στην ανάγκη διασφάλισης αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και διατήρησης σε υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας και ετοιμότητας κρίσιμων ικανοτήτων του στρατεύματος, αναφέρθηκε κατά την επίσκεψή του στο στρατόπεδο Γεωργούλα, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης» υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Μαργ. Πατσιαντάς μαζί με κλιμάκιο στελεχών της δημοτικής παράταξης.

Στη συνάντηση με τον Διοικητή της 32 ΤΑΞ Π/Ν, Ταξίαρχο Χρήστο Σίμο, έγινε ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στις εγκαταστάσεις και τη λειτουργία του στρατοπέδου. Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στον πρότυπο βρεφονηπιακό σταθμό «Οι μικροί Αργοναύτες» που φιλοξενεί παιδιά των στρατιωτικών και λειτουργεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου τόνισε πως «26 χρόνια από την ίδρυσή της, η 32η Ταξιαρχία συνεχίζει με συνέπεια την πορεία υπευθυνότητας, με σύγχρονα υλικά και εξοπλισμό, και με πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του προσωπικού της, ανταποκρίνεται στις επιχειρησιακές απαιτήσεις των απαιτητικών αποστολών της.

Αποτελεί αδιαμφισβήτητο παράγοντα παραγωγής ασφάλειας και σταθερότητας, προσφέροντας στην άμυνα της χώρας, στις διεθνείς της υποχρεώσεις, αλλά και στο κοινωνικό σύνολο, διαθέτοντας το προσωπικό και τα μέσα της, παρέχοντας βοήθεια, όπου και όποτε της ζητηθεί, στην αντιμετώπιση θεομηνιών ή άλλων εκτάκτων αναγκών, συμμετέχοντας καθοριστικά στην εφαρμογή των σχεδίων πολιτικής προστασίας όπως Ξενοκράτης, Δευκαλίων και Χελμός.»

Τέλος, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης» κ. Μαργαρίτης Πατσιαντάς, αναφέρθηκε στις θέσεις της παράταξης για την απομάκρυνση του Στρατοπέδου Γεωργούλα και την πολεοδόμησή του, τονίζοντας παράλληλα ότι η ολοκλήρωση των διαδικασιών «απελευθέρωσης» της έκτασης που καταλαμβάνει το στρατόπεδο στη Νέα Ιωνία, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί παράλληλα με την εγκατάσταση της μεγάλης αυτής στρατιωτικής μονάδας σε άλλη έκταση εντός διοικητικών ορίων του Δήμου και κοντά στην αστική ζώνη.

Πρόκειται για λύση που εξυπηρετεί τις ανάγκες του Ρυθμιστικού σχεδίου και παράλληλα διασφαλίζει τη συμβολή της μονάδας στην ενίσχυση της Βολιώτικης οικονομίας.

Ο κ. Πατσιαντάς δεσμεύτηκε για νέα συνάντηση στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου μετά την αλλαγή σκυτάλης στην 32ΤΑΞ/ΠΝ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει