Επιστολή του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών στον Αντιδήμαρχο Νίκο Μόσχο

Διαβάστε την επιστολή του Συλλόγου των Πολιτικών Μηχανικών Μαγνησίας στον Αντιδήμαρχο Νίκο Μόσχο, σχετικά με τη μεταφορά στο κτίριο Σπίρερ.

Κύριε Αντιδήμαρχε,

σε απάντηση των τριών προσφάτων εγγράφων μας, μέσω των οποίων σας είχαμε εκφράσει τις έντονες επιφυλάξεις μας για το κτίριο Σπίρερ, μας αποστείλατε ένα προχειρογραμμένο και ελλιπές έγγραφο (επτάμιση γραμμών) του τμήματος μελετών, στο οποίο περιγράφεται απλώς η μέχρι σήμερα συμπεριφορά του κτιρίου.

Η απάντηση αυτή σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι καλύπτει τις επιστημονικά τεκμηριωμένες ανησυχίες μας για τη στατική συμπεριφορά του συνόλου του κτιρίου, τόσο σε (απευκταία) σεισμικά φαινόμενα, όσο και στα επιπλέον φορτία που θα προκύψουν από την επικείμενη συνάθροιση εργαζομένων, μηχανικών και πολιτών στο εν λόγω κτίριο.

Για το λόγω αυτό απαιτούμε την άμεση επανεξέταση του ζητήματος και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας, προκειμένου να διαφυλάξουμε τα δικαιώματα, τόσο των μελών του Συλλόγου μας που καλούνται να εργαστούν σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα, όσο και των συναδέλφων μας που θα εκτελούν την επαγγελματική τους δραστηριότητα σε ένα επικίνδυνο, αφιλόξενο και εργασιακά απαράδεκτο κτίριο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει