ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ γονέων για ομηρία ανήλικων αθλητών από τον ΟΕΑ-ΝΑΒ (Video)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΟΕΑ-ΝΑΒ Απόστολος Καζάκης απαγόρευσε την είσοδο κάμερας του e-Volos.gr στο χθεσινό Δ.Σ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ: “Εκδικούνται τα παιδιά… Κρατούν τα παιδιά μας “ομήρους” για λόγους αντεκδίκησης… Λυπούμαστε για τον Πρόεδρο… Θα φτάσουμε μέχρι τα αθλητικά δικαστήρια…”

Σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι φτώχεια. Εν συντομία κι αυτό γιατί στο video που ακολουθεί οι γονείς των ανήλικων αθλητών του ΟΕΑ-ΝΑΒ τα λένε όλα. Τα παιδάκια, επειδή, όπως οι γονείς τους καταγγέλουν, με απόφαση του Δ.Σ. έχασαν τον προπονητή τους, θέλουν να τον ακολουθήσουν σε άλλο Σύλλογο, το Δ.Σ. του ΟΕΑ-ΝΑΒ αρνείται, στηριζόμενο στα Δελτία τους, οι γονείς, με αφορμή την άρνηση του Δ.Σ. αλλά και την συμπεριφορά του, ξεσπούν και τελικώς αποκαλύπτουν την πραγματική αιτία ή καλύτερα μία σειρά αιτιών, οι οποίες τους οδήγησαν σε αυτή τους την απόφαση.

Το e-Volos.gr, πληροφορούμενο τις εξελίξεις, χθες βράδυ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΕΑ-ΝΑΒ, με σκοπό να παρακολουθήσει και να καταγράψει το Δ.Σ., πράγμα όμως που ο Πρόεδρος του ΟΕΑ-ΝΑΒ, Απόστολος Καζάκης, αντικρίζοντας την κάμερα, αρνήθηκε, επιτρέποντας στην ρεπόρτερ μας μόνο την παρακολούθηση του Δ.Σ. και όχι την καταγραφή του.

Παρακολουθώντα το Δ.Σ. και κυρίως παρατηρώντας την αλαζονεία των μελών του Δ.Σ. έναντι των γονέων, οι οποίοι, όπως επίσης καταγγέλουν, αυτοί πληρώνουν όλα τα έξοδα για την πραγματοποίηση των αγώνων, αντιληφθήκαμε ξεκάθαρα πλέον τους λόγους για τους οποίους ο κύριος Πρόεδρος δεν επιθυμούσε την παρουσία κάμερας και προς τούτο σας παραθέτουμε τις δηλώσεις – καταγγελίες των γονέων:

Το ρεπορτάζ κ. Καζάκη, μόλις άρχισε κι αυτό δεν θα μας το απαγορεύσετε, να είστε σίγουρος γι’ αυτό…!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει