Κινηματογραφική καταδίωξη τα μεσάνυχτα στη Λαμία

Μετέφερε 10 λαθρομετανάστες μεταξύ των οποίων και 3 παιδιά.

Το κόκκινο αυτοκίνητο της φωτογραφίας οδηγούσε 26χρονος Αφγανικής καταγωγής που διακινούσε λαθρομετανάστες από τον Έβρο στην Αθήνα.

Χθες βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν στο 225 χλμ. της εθνικής οδού οι αστυνομικοί του Α.Τ.Στυλίδας του έκαναν σήμα να σταματήσει, ο οδηγός αρχικά έδειξε να συμμορφώνεται, αλλά όταν πλησίασαν οι αστυνομικοί για έλεγχο πάτησε γκάζι και προσπάθησε να ξεφύγει.

Ξεκίνησε καταδίωξη και το αυτοκίνητο ύστερα από λίγα χιλιόμετρα μπήκε στην πόλη της Λαμίας. Εκτός από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας ενημερώθηκαν μέσω κέντρου και συμμετείχαν στην καταδίωξη η Α’ Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, άνδρες της Ασφαλείας Λαμίας και μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Τελικά ακινητοποίησαν το κόκκινο αυτοκίνητο στην οδό Αμαλίας, όπου οι περαστικοί και οι γείτονες έβλεπαν να βγαίνουν από το μικρό αυτό αυτοκίνητο εκτός από τον διακινητή άλλοι 7 λαθρομετανάστες με 3 μικρά παιδιά (Παλαιστίνιοι).

Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ ερευνάται και ο ρόλος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου στην όλη διακίνηση, αφού όπως απεδείχθη από την έρευνα της αστυνομίας το αυτοκίνητο το οποίο κατασχέθηκε δεν είναι κλεμμένο και ανήκει σε αλλοδαπό.

Πηγή: LamiaReport.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει