ΚΙΝΗ.Μ.Α ΟΤΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Καταγγέλουμε τη νέα συνδικαλιστική δίωξη της Δημοτικής Αρχής Μπέου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο δρόμος της νομιμότητας και της δημοκρατικής λειτουργίας του Δήμου και της πόλης, κατά τον «εν αργία» δήμαρχο Αχ. Μπέο και τους συμβούλους του, περνά μέσα από την ενεργοποίηση κάθε μηχανισμού καταστολής, για να φιμώσει τη φωνή και δράση των «κοπριτών» εργαζομένων του Δήμου, αλλά και συλλογικών διαδικασιών σωματείων και κινημάτων.

Η μηνυτήρια αναφορά, από την πλευρά μας, δεν αφορά την Πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ, αλλά στρέφεται ενάντια σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου.

Εκφράζει την αυταρχική, τρομοκρατική και προκλητικά αντεργατική συμπεριφορά της «ενός ανδρός αρχή» ομάδας Μπέου, που μπορεί να φτιάχνει «πολιτοφυλακές» που θα «μοιράζουν σφαλιάρες σε διαδηλωτές» και να μην ανέχεται καμία συλλογική διαδικασία.

Η μόνη «δημοκρατική» του ευαισθησία είναι η συνεχής παροχή διευκολύνσεων στην εγκληματική ναζιστική Χ.Α, με την παραχώρηση δημοτικών χώρων για να μπορούν να κάνουν τις μαζώξεις τους. Αλλά αυτός δεν ενοχλείται από τα λεγόμενα και τις πράξεις των χρυσών αυγών. Ενοχλείται από τις φωνές των εργαζομένων.

Στεκόμαστε στο πλευρό της Θάλειας Στάχτου και στηρίζουμε κάθε αγώνα που υπερασπίζεται το αναφαίρετο δικαίωμα να έχουμε άποψη για τα θέματα που αφορούν τη ζωή μας.

Η ζωή μας δε φυλακίζεται στα όρια κλειστών διαδικασιών, αστυνομίας και αιθουσών δικαστηρίων. Κανένας κοινωνικός και εργατικός αγώνας δε ποινικοποιείται.

Θεωρούμε απαράδεκτη τη μηνυτήρια αναφορά και ζητάμε να αποσυρθεί αμέσως.

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΟΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει