Κλαδικό συνδικάτο εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας: Για τη κλήση σε απολογία της Έυης Καρυδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλαδικού Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας με ομόφωνη απόφαση του, καταδικάζει την αντεργατική απόφαση της Δημοτικής Αρχής Βόλου, κατά της συνδικαλίστριας Εύης Καρυδάκη, με στόχο την συνδικαλιστική και πολιτική εξόντωση της.

Σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι να τρομοκρατήσει τους εργαζομένους ώστε να αποδεχτούν τα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης χωρίς αντιδράσεις, να ποινικοποιήσει την συνδικαλιστική δράση και ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης, να προωθήσει τα σχέδια της κατά των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων και της ελεύθερης δράσης στους χώρους εργασίας στο Δήμο Βόλου, προκειμένου ανεμπόδιστα να περάσει όλες τις υπηρεσίες του Δήμου στους μεγαλοιδιώτες.

Δηλώνουμε ότι δεν θα τους περάσει.

Η Διοίκηση του Κλαδικού Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, απαιτεί να παρθεί πίσω η «έγγραφη επίπληξη» κατά της συγκεκριμένης συνδικαλίστριας στο Δήμο Βόλου και να σταματήσει κάθε συνδικαλιστική και πολιτική δίωξη και καλεί τους εργαζόμενους να οργανωθούν στο Συνδικάτο, δίνοντας αποστομωτική απάντηση με την οργάνωση της πάλης τους, στην αντεργατική επίθεση Κυβέρνησης, ΕΕ και Δημοτικής Αρχής Βόλου

Παράλληλα το Κλαδικό Συνδικάτο ΟΤΑ Εργαζομένων Ν. Μαγνησίας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ, να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στη συγκέντρωση που διοργανώνουν τα ταξικά σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, προς τιμήν του αγώνα του Πολυτεχνείου τον Νοέμβρη του 1973, αύριο Δευτέρα 17 Νοέμβρη στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Πανεπιστημίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει