ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΟΚUSHINKAI KARATE ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Το Κύπελλο ΕΛΛΑΔΟΣ KYOKUSHINKAI KARATE (Κnock –Down) , διοργανώνει η Ένωση Εκπαιδευτών του Ελληνικού kyokushinkai , την Κυριακή 13η Νοεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος ,ώραν 09:30π.μ.,με την συμμέτοχη 8 Συλλόγων , από τον Βόλο , Αγρία, Ζαγορά ,Κιλκίς, Πολύκαστρο , Ξάνθη και Κομοτηνή.

Την επιμέλεια και οργάνωση των Αγώνων ανέλαβε η πρωταθλήτρια Ευρώπης της ΕΛΟΚ Βίκυ Κοσμίδου σε συνεργασία με τους Εκπαιδευτές Κατσανδρή Γεώργιο , Στέκα Μαίρη και Τζιωρτζιώτη Δημήτριο , ενώ την Κεντρική Επιτροπή και Διαιτησίας ο Γιώργος Kοσμίδης Αρχηγός Εκπρόσωπος του kyokushinkai (Group-Kenzi Midori) .

H Διοργάνωση , έχει την επίσημη έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε , για την διασφάλιση και εγκυρότητα των αγώνων , σύμφωνα με έγγραφο της Γ. Γ Αθλητισμού και προστασίας του πολίτη , προς αποφυγήν δυσάρεστων και ανεξέλεγκτων καταστάσεων.

Η Έγκριση της ΕΛΟΚ , αποτελεί πλέον υποχρέωση όλων και βασική προϋπόθεση για την διεξαγωγή όλων των Διοργανώσεων που αναφέρονται στο άθλημα του καράτε , για την προστασία και διασφάλιση των αθλητών και την νομιμότητα , σύμφωνα με την ισχύουσα αθλητική νομοθεσία .Η ΕΛΟΚ , απέστειλε σχετικό Έγγραφο σε όλους τους Δήμους της Χώρας και στις Περιφέρειες για την απόλυτη εφαρμογή και τήρηση της σχετικής απόφασης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει