Κ.Καρτάλης: Η Νίκη Βόλου δικαιούται καλύτερων ημερών

Με τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Νίκης Βόλου (τον Πρόεδρο κ. Δ. Ιωαννίδη, τον υπεύθυνο Οικονομικών Πιερρή Κωνσταντίνου και τον υπεύθυνο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Γ. Καρεκλίδη) συναντήθηκε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Κώστας Καρτάλης. Οι παράγοντες της Νίκης Βόλου ανέπτυξαν τις αξίες της ομάδας και τους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο επισημαίνοντας ότι επιχειρείται μία νέα αρχή ξεπερνώντας αντιλήψεις και πρακτικές του παρελθόντος.

Ο Κ. Καρτάλης ευχήθηκε η ιστορική ομάδα της Νίκης να διαγράψει φέτος μια επιτυχημένη αγωνιστική πορεία και τόνισε ότι καταγράφει ως ιδιαίτερα θετικές τις προσπάθειες της νέας διοίκησης για μία καινούργια σελίδα σημειώνοντας ότι «Κάθε προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου έχει την αυτονόητη στήριξη μου». Αναφέρθηκε επίσης στην αγαστή συνεργασία που είχε με τη Νίκη Βόλου στο διάστημα της ολυμπιακής προετοιμασίας όταν δρομολογήθηκαν έργα για την αναβάθμιση του γηπέδου της (ως Ολυμπιακού προπονητηρίου).

Επεσήμανε τέλος ότι στηρίζει τον υγιή αθλητισμό της Μαγνησίας χωρίς οπαδικές προκαταλήψεις: «Αυτό που έχει σημασία είναι κάθε ομάδα να έχει τη θέση που της αξίζει. Χωρίς παραγκωνισμούς και περιττές αντιδικίες που πληγώνουν. Ο αθλητισμός ενώνει, δεν διαιρεί.» Με την άποψη αυτή συμφώνησε η Διοίκηση της Νίκης Βόλου που παρουσίασε τις σκέψεις της για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό κλίμα στο Νομό και ειδικότερα στην πόλη του Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει