Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Τεχνικό Σεμινάριο Παραδοσιακού kyokushinkai Καράτε στο Στάδιο Αγριάς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10η Σεπτεμβρίου το Τεχνικό Σεμινάριο Παραδοσιακού kyokushinkai Καράτε στο Δημοτικό Στάδιο Αγριάς, από τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΛΟΚ Γιώργο Κοσμίδη (Αρχηγό Εκπρόσωπο τής Ένωσης Εκπαιδευτών Ελληνικού kyokushinkai).

Στο Σεμινάριο , συμμετείχαν οι εκπαιδευτές Κατσανδρής Γεώργιος ,Στέκα Μαίρη, Βλάχος Βαγγέλης (τμήμα της Ακαδημίας Βόλου -Ζαγοράς), η Φιλιπονη Μαρία, Κωστοπούλου Ελευθερία, Αναγνωστάκης Αλέξανδρος, Μουσούλη Ιωάννα, καθώς και (25) Αθλητές και Αθλήτριες από τους τοπικούς Συλλόγους της Μαγνησίας -(Μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε).

Στο Σεμινάριο , ο δάσκαλος δίδαξε την εξεταστέα ύλη του Κyokushinkai για τούς Βαθμούς του 1ου και 2ου DAN και 3ου DAN της ΕΛΟΚ ,εν όψει και των εξετάσεων προαγωγής τον Δεκέμβριο στην Αθήνα , από την Επίσημη και νόμιμη εξεταστική Επιτροπή. Ο Γιώργος Κοσμίδης , ως Σύμβουλος Εξεταστών , έδωσε μεγάλη βαρύτητα στα ΚΙΧΟΝ (Βασικές Τεχνικές ) στα ΚΑΤΑ (υποτιθέμενο αντίπαλο) , ανάλυση(ΒUNKAI ) , με σκοπό να βελτιώσει το Τεχνικό επίπεδο όλων των εκπαιδευτών , προκειμένου να προετοιμάσει όλους για τις εξετάσεις , οι οποίες αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της εξέλιξης τους στο Άθλημα.

Ο Βαθμός DAN της ΕΛΟΚ ,είναι βασική προϋπόθεση για να εισαχθεί ένας Αθλητής στην Σχολή Εκπαιδευτών και στην Σχολή Προπονητών της Γ. Γραμματείας Αθλητισμού. Η ΕΛΟΚ στην προσπάθεια της να αναπτύξει το Άθλημα , διενεργεί εξετάσεις προαγωγής με πενταμελή Εξεταστική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από Προπονητές, Δασκάλους υψηλόβαθμους με μεγάλη αγωνιστική και τεχνική εμπειρία . Η Ένωση εκπαιδευτών , αποτελεί την μεγαλύτερη δύναμη του kyokushinkai στην Ελλάδα και έχει σκοπό να αναπτύξει το στυλ με εκπαιδευτές που έχουν υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο και υψηλή τεχνική κατάρτηση, σεβόμενοι τις απαιτήσεις και τους κανόνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ.

Η Ένωση Εκπαιδευτών , εντος του Οκτωβρίου , διοργανώνει Φιλικούς διασυλλογικούς Αγώνες στη Ζαγορά με την τεχνοτροπία του KNOCK-DOWN (πλήρους Επαφής), με την συμμετοχή Αθλητών από τoν Βόλο, Αγρία , Στεφανοβικειο , Κιλκίς, Πολυκαστρο, Αθηνά και Θεσσαλονίκη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει