Με μεγάλη καθυστέρηση η υπογραφή της Κ.Υ.Α. για τη Σκοπέλου

Αλλά το ζήτημα ακόμη εκκρεμεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η υπογραφή της Κ.Υ.Α για την κήρυξη της Σκοπέλου ως πλημμυρόπληκτης περιοχής υπογράφηκε από τα συναρμόδια Υπουργεία, αλλά το ζήτημα ακόμη εκκρεμεί διότι τελικός υπογράφων είναι το Υπουργείο Οικονομικών, έπειτα από σχετική απάντηση του Υπουργού κ. Χ. Σπίρτζη σε ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου.

Συγκεκριμένα, η απάντηση αναφέρει τα εξής: « Απαντώντας στη σχετική ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή από το Βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο σχετικά με τις πλημμύρες στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2015 σε περιοχές του Δήμου Σκοπέλου, σας γνωστοποιούμε ότι το εν λόγω σχέδιο ΚΥΑ έχει ήδη υπογραφεί από τους Υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και από τις 17/12/2015 έχει αποσταλεί στο Υπουργείο Οικονομικών, καθότι τελικός υπογράφων είναι ο Υπουργός Οικονομικών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απάντηση του κ. Χ. Σπίρτζη στην ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας φέρει αριθμό πρωτοκόλλου με ημερομηνία 24 Φεβρουαρίου 2016 και μας απεστάλη μόλις χθες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει