Μια συνάντηση – σεμινάριο για μαμάδες με μικρά παιδιά τη Κυριακή 07 Δεκεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Μικρά προβλήματα – Μεγάλες λύσεις . Εισηγήτρια η ειδικευμένη σε τεχνικές αυτοθεραπείας Φωτεινή Ζαφειρίου

Το «Ωδείο Βόλου και Ν. Αγχιάλου» της κας Βάσως Κεχαΐδου Κορφιάτη δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις δράσεις που αφορούν μαμάδες και παιδιά (ήδη στους χώρους του λειτουργεί Θεατρικό Παιχνίδι καθώς επίσης και χορωδία με μαμάδες και παιδιά) οργανώνει την Κυριακή 07 Δεκεμβρίου και ώρα 10,30 π.μ. – 2,30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Ξενία» της Πορταριάς μια συνάντηση – συζήτηση με τίτλο:
Μικρά προβλήματα – Μεγάλες λύσεις και εισηγήτρια την ειδικευμένη σε τεχνικές αυτοθεραπείας Φωτεινή Ζαφείριου

Η εισηγήτρια αναφέρει:

… «Ήταν ένα βράδυ που όλοι στο σπίτι χάσαμε τον ύπνο μας από έναν παροξυσμό βήχα της μικρής μου.. Το νεογέννητο της φίλης μου κρυολόγησε κι η βουλωμένη μυτούλα του δεν του επέτρεπε ούτε να θηλάσει.. Σ’ ένα γειτονικό σπίτι ένα μωράκι έκλαιγε ασταμάτητα.. Ίσως από δόντια, ίσως από κολικούς.. Πόσοι από μας έχουμε περάσει αυτές τις καταστάσεις ή τις περνάμε τώρα και νομίζουμε πως δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από υπομονή? Και όμως.. Κάτι απ’ το φαρμακείο της Φύσης, κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί, η γνώση δοκιμασμένων τεχνικών όπως αυτή της ρεφλεξολογίας μαζί με μπόλικη αγάπη μητρική, μπορούν να γίνουν σωτήρια εργαλεία!

Αν έχουμε διάθεση να παίρνουμε πρωτοβουλίες, να βρίσκουμε λύσεις και ν’ απολαμβάνουμε ποιοτική καθημερινότητα, το ίδιο θα εμφυσήσουμε και θα διδάξουμε και στα παιδιά μας».

Θα χρειαστούμε:

Σημειωματάριο και στυλό, καθαρά πόδια-καθαρές κάλτσες, πετσέτα, ένα μαξιλαράκι και μία κουβερτούλα μικρή. Επίσης ένα φυσικό λάδι ή πολύ λιπαρή κρέμα για τη ρεφλεξολογία μας. (Όσο πιο φυσικό προϊόν φέρετε τόσο το καλύτερο, γιατί μέσα από το δέρμα μας ο οργανισμός απορροφάει τα πάντα!)

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τα τηλ. 24210-47691 και 6937357510

Έλατε να δούμε τον Βόλο από ψηλά, να πιούμε τα τσάι μας, να μάθουμε μυστικά και συμβουλές για τα μικρά μας παιδιά και να απολαύσουμε χαλαρές στιγμές με ένα πρόγραμμα ρεφλεξολογίας.

Η Φωτεινή Ζαφειρίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο.

Από την παιδική της ηλικία το ενδιαφέρον της ήταν η μάθηση.. Μουσική, τραγούδι, ξένες γλώσσες, αθλητισμός, χορός. Ο χορός έγινε ένα ουσιώδες κεφάλαιο της ζωής της που κράτησε για πολλά πολλά χρόνια. Μέσα από την ενασχόλησή της μαζί του οδηγήθηκε βαθμιαία στη βαθιά γνώση και αγάπη του ανθρώπινου σώματος. Άρχισε να βιώνει και να παρατηρεί την ικανότητά του για έκφραση, σύνδεση ή αποκοπή, συγκράτηση πληροφοριών, νοημοσύνη, ικανότητα σθένους ή ασθένειας, αλλά κυρίως αυτοθεραπείας! Αυτός ο άξονας αλλά και οι τεχνικές οι οποίες βοηθούν έναν άνθρωπο ολιστικά σ’ αυτήν τη φυσική του ικανότητα, αποτελούν έως σήμερα τα βασικά της ενδιαφέροντα και το χώρο στον οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Είναι πιστοποιημένη, ασκεί και διδάσκει τις ακόλουθες ειδικότητες: Αρωματοθεραπεία, Ρεφλεξολογία, Αγιουρβέδα (Παραδοσιακή ιατρική της Ινδίας με πολλές τεχνικές. Εξειδίκευση στη μάλαξη), Παραδοσιακή Ταϊλανδέζικη μάλαξη, Γιόγκα

Έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των spa hotel, έχει εμπλουτίσει τη ζωή της και τις γνώσεις της με μεγάλα μακρινά ταξίδια, είναι μαμά και τον τελευταίο χρόνο ζει και εργάζεται στο Βόλο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει