Μόνος του στο κολαστήριο της ΕΑΤ-ΕΣΑ ο Κασσελάκης

[ad_1]

Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης 

Στο κολαστήριο της ΕΑΤ-ΕΣΑ στο Πάρκο Ελευθερίας κατέθεσε στεφάνι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ενώ έπειτα ξεναγήθηκε στα πρώην κρατητήρια για να… μάθει την ιστορία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί του στην κατάθεση στεφάνου και στην ξενάγηση ήταν στελέχη του κόμματος που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκης όπως ο βουλευτής Νίκος Παππάς, ο Γιώργος Τσίπρας, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μπουρνούς και η Γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά, ηγέτης της Αριστεράς αποκλείεται από τις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου, αφού η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει υπογράψει το κείμενο των « 6+6 » της Κεντρικής Επιτροπής άδειασε τον Στέφανο Κασσελάκη, όταν ο τελευταίος ζήτησε να συμμετάσχει μαζί τους στην πορεία.

Όπως αποκάλυψε η «Ζούγκλα» το πρωί της Πέμπτης, συνεργάτες του Κασσελάκη αναζητούσαν τρόπους να τιμήσει ο πρόεδρος το Πολυτεχνείο. Έτσι, αντί να κάνει θεσμικά τις επαφές με τους νεολαίους του κόμματος, έστειλε… την αστυνομική του φρουρά για να ζητήσει να λάβει μέρος μαζί τους στην πορεία για το Πολυτεχνείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ «έμειναν κάγκελο» όταν είδαν την αστυνομική φρουρά του Κασσελάκη, δήλωσαν αναρμόδιοι να αποφασίσουν κάτι τέτοιο και τους παρέπεμψαν στους γραμματείς του κόμματος, επισημαίνοντας μάλιστα, ότι δε θα ήταν και ό,τι καλύτερο να υπάρχουν φωτογραφίες των νεολαίων με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε φωτογραφίες από την ξενάγηση του Στέφανου Κασσελάκη στο ΕΑΤ-ΕΣΑ 

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει