Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, ήταν ένα σκληρό χτύπημα»

[ad_1]

Για ένα «σκληρό χτύπημα» στον οργανισμό του Ολυμπιακού έκανε λόγο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη συντριβή με 4-2 από τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ισπανός δεν έψαξε δικαιολογίες, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το κάζο των «ερυθρολεύκων», ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να ανασυνταχθεί και να δείξει αντίδραση, αρχής γενομένης από το προσεχές ματς με τη Γουέστ Χαμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

«Είναι μία πολύ άσχημη βραδιά για τον Ολυμπιακό, για την ομάδα μας, τους παίκτες και τους φιλάθλους. Στις κακές βραδιές είμαι πάντα ο πρώτος και στις καλές ο τελευταίος. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν μας βγήκε τίποτα σήμερα. Στον αντίπαλό μας βγήκαν τα πάντα. Προφανώς και πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας για να μην τα επαναλάβουμε

Αυτό που έχει σημασία είναι να σηκωθούμε, γιατί την Πέμπτη έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας για να τα διορθώσουμε και να μην επαναληφθούν. Θα είναι σημαντικό για εμάς να σηκωθούμε μετά από αυτή την κακή βραδιά.

Ήταν ένα σκληρό χτύπημα για εμάς, νιώθουμε πληγωμένοι. Έχουμε πονέσει μετά τη σκληρή βραδιά, αλλά όλα αυτά τα συναισθήματα πρέπει να τα μετατρέψουμε σε ενέργεια για τα παιχνίδια που έρχονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες και αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη, πρέπει αυτή την κακή βραδιά να την μετατρέψουμε σε ενέργεια και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε στη συνέχεια».

 

 

 

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει