Ολοκληρώθηκε το συνέδριο συνεργατών της Yamaha, “Move 2 Inspire”



Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, 08:30

Το 2023 είναι μια αισιόδοξη χρονιά και μετά από 3 χρόνια με πρωτόγνωρες μεταβολές στο επιχειρησιακό περιβάλλον και έτσι είναι η καταλληλότερη ευκαιρία για αναδιοργάνωση και νέους στόχους. Αυτήν την έμπνευση θέλησε να μεταλαμπαδεύσει και η Yamaha στο Δίκτυο Συνεργατών της, πραγματοποιώντας το διήμερο Συνέδριο Συνεργατών 2023, με τίτλο «Move 2 Inspire», στις 03 και 04 Φεβρουαρίου, στους χώρους του ξενοδοχείου Domotel Katsri.


Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, εκπρόσωποι του Δικτύου από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα αποτελέσματα αλλά και τους στόχους της νέας χρονιάς από τον Γενικό Διευθυντή του Κλάδου Yamaha, κο Ιωάννη Σώκιαλη, και στελέχη από τα τμήματα Πωλήσεων, Marketing & Motorsports και After Sales.


Το καλωσόρισμα στο συνέδριο απηύθυνε ο Πρόεδρος και CEO του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, κος Πάρης Κυριακόπουλος. Στο τέλος της ημέρας παρατέθηκε δείπνο όπου τους καλεσμένους διασκέδασε με μοναδικό τρόπο o πολυτάλαντος performer Toni Sfinos, σε μια βραδιά που επιβεβαίωσε τους πολυετείς στενούς δεσμούς της εταιρείας με το δίκτυό της.


Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν test ride με το πρώτο ηλεκτρικό scooter της Yamaha, ΝΕΟ’s, σε επιλεγμένη διαδρομή.



 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, 08:30



Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει