Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-4 (Δεύτερο ημίχρονο) – Zougla

[ad_1]

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Cosmote Sport 1) στο «Γ. Καραϊσκάκης» το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Οι δύο ομάδες στο μεταξύ τους μπρα-ντε-φερ θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να μειώσουν τη διαφορά τους από την κορυφή και να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στα προσεχή ευρωπαϊκά τους παιχνίδια (οι Πειραιώτες θα φιλοξενηθούν την Πέμπτη από τη Γουέστ Χαμ, ενώ την ίδια ημέρα ο «δικέφαλος» του Βορρά θα υποδεχτεί την Αμπερντίν).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη (2-0) επί του ΟΦΗ, ενώ από τη μεριά τους οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από την ήττα στην «Opap Arena» με 2-0 σκορ από την ΑΕΚ.

Το ντέρμπι στο Φάληρο διευθύνει ο Γερμανός Ντάνιελ Σλάγκερ (δεύτερη κατηγορία UEFA).

Βοηθοί του είναι οι Σβεν Βασίτσκι και Μπλος Άρνο, στο VAR βρίσκεται ο Πάσκαλ Μίλερ, με AVAR τον Τρύφωνα Πετρόπουλο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που σφυρίζει παιχνίδι στη Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 39ο λεπτό οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, παγώνοντας το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μπάμπα έβγαλε από τα αριστερά την παράλληλη μπαλιά, με τον Ζίβκοβιτς να κάνει το πλασέ. Ο Πασχαλάκης δεν κατάφερε να διώξει, καθώς δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε και αυτή κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του.

Στο 54′ ο Πορόσο ανέτρεψε τον Μπράντον Τόμας μέσα στην περιοχή των Πειραιωτών και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο… παθών, ο οποίος νίκησε τον Πασχαλάκη και εδραίωσε το προβάδισμα της ομάδας του στο Φάληρο.

Εννέα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τρίτο γκολ, με σκόρερ και πάλι τον Τόμας.

Ο Σβαμπ έπαιξε κάθετα για τον Μουργκ, αυτός γύρισε στον αμαρκάριστο Τόμας, ο οποίος εξ επαφής σκόραρε σε κενή εστία, κάνοντας το σκορ 0-3!

Το ασπρόμαυρο πάρτι στο Φάληρο συνεχίστηκε με τον Κωνσταντέλια να κάνει μαγική ενέργεια δίνοντας στο… πιάτο γκολ στον Οζντόεφ.

Ο νεαρός άσος βγήκε τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη και τον πέρασε, ωστόσο αντί να τελειώσει τη φάση, έκανε μυθικό πάρε-βάλε τακουνάκι στον Οζντόεφ, ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία.

Στο 86′ ο Φορτούνης μείωσε για τους Πειραιώτες, νικώντας τον Κοτάρσκι με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την περιοχή.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-4

Γκολ: 39′ Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), 56′ πεν., 65′ Μπράντον Τόμας (ΠΑΟΚ), 78′ Οζντόεφ (ΠΑΟΚ), 86′ Φορτούνης (Ολυμπιακός)

Κίτρινες: Έσε (Ολυμπιακός), Ρέτσος (Ολυμπιακός), Μπράντον Τόμας (ΠΑΟΚ), Καμαρά (Ολυμπιακός), Κοτάρσκι (ΠΑΟΚ)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Κίνι (64′ Σολμπάκεν), Ρέτσος, Πορόσο, Ροντινέι, Χέσε, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (46′ Μασούρας), Φορτούνης, Ποντένσε (73′ Σκάρπα), Ελ Κααμπί (73′ Γιόβετιτς)

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (90′ Σβαμπ), Οζντόεφ (90′ Τζίμας), Μουργκ, Ζίβκοβιτς (90′ Τσιγγάρας), Τάισον (73′ Κωνσταντέλιας), Τόμας (74′ Ντεσπόντοφ)

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει