Σενάρια από την Ουκρανία εμπλέκουν τον Λουτσέσκου με την Αλ Αΐν

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023, 19:44

Σενάρια από την Ουκρανία εμπλέκουν τον Λουτσέσκου με την Αλ Αΐν

Βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει στην Αλ Αΐν τον Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο, είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου σύμφωνα με ουκρανικά δημοσιεύματα.

Ο Ουκρανός τεχνικός δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην κατάκτηση του και σκοπεύει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Η ομοσπονδία της Ουκρανίας φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον 48χρονο προπονητή προκειμένου να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με δημοσίευμα του football24.ua, το οποίο επικαλείται αραβικές πηγές ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.  Ραζβάν Λουτσέσκου παίζει δυνατά για τον πάγκο της Αλ Αΐν. 

Ο Ρουμάνος προπονητής ωστόσο δεν είναι ο μόνος που φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του συλλόγου από το Άμπου Ντάμπι, καθώς ο Άλφρεντ Σρέντερ, ο οποίος επίσης απασχόλησε τον Ολυμπιακό, αλλά και ο περιζήτητος Μαρσέλο Γκαγιάρδο απασχολούν σφόδρα την Αλ Αΐν. 

Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησης του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς και τα εν λόγω σενάρια δεν προκαλούν καμία εντύπωση δεδομένου πως έχει δημιουργήσει ένα καλό όνομα εκεί.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023, 19:47

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει