Σε κινητοποίηση και οι «κόκκινοι» αγρότες στα Τρίκαλα για τα χαράτσια

Συνέντευξη τύπου, θα παραχωρήσει αύριο το πρωί σε ξενοδοχείο των Τρικάλων, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Τρικάλων «Η Άνοιξη», για να καλέσει σε κινητοποίηση και τους αγρότες ως αντίδραση για τα χαράτσια της Κυβέρνησης.

«Δεν πληρώνουμε χαράτσια, δεν πληρώνουμε την κρίση τους, να πληρώσει η πλουτοκρατία», δηλώνεται από την «Άνοιξη» και προστίθεται «δεν έφτανε το πρόσφατο χαράτσι στον ΕΛΓΑ ,το 5ευρω στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας ,η αύξηση του ΦΠΑ στο 23%, οι αυξήσεις στα καύσιμα και τα διόδια, έρχονται τώρα με νέα χαράτσια ,όπως οι εισφορές αλληλεγγύη και το τέλος ακίνητης περιουσίας , να μας πάρουν ότι μας έχει απομείνει. Η φοροεισπρακτική επιδρομή της κυβέρνησης δεν έχει τέλος. Μαζί με τις εξευτελιστικέ τιμές στα προϊόντα μας, το μεγάλο κόστος παραγωγής, τις αυξήσεις στα καύσιμα, στα αγροεφόδια, στο νερό άρδευσης, στις εισφορές του ΟΓΑ μας έχουν γονατίσει. Δεν πάει άλλο. Να μην πληρώσουμε ούτε 1ευρώ από τα χαράτσια Ένα χρέος έχουμε μονάχα να ανατρέψουμε την πολιτική που συνθλίβει τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας».

Η «Άνοιξη», προτείνει στους αγρότες, συμμετοχή με …τρακτέρ, στη γενική απεργία την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, ενώ θα προηγηθούν περιοδείες και συσκέψεις από μέλη του Δ.Σ της Ομοσπονδίας στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Νομού με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει