Στους δρόμους του Βόλου γονείς και μαθητές των μουσικών σχολείων (9 Videos)

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ: Δηλώσεις μαθητών και γονέων στην κάμερα του e-Volos.gr αλλά και στιγμιότυπα από την δυναμική τους κινητοποίηση… με παλμό και πολύ – πολύ μουσική – Στη σέντρα και το πρόβλημα των λεωφορείων

Στο πλαίσιο της Πανελλαδικής κινητοποίησης μαθητών των μουσικών σχολείων, στους δρόμους βγήκαν σήμερα το πρωί και οι μαθητές των μουσικών σχολείων Βόλου, μαζί με τους γονείς τους, πραγματοποιώντας πορεία στα γραφεία της Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Κινούμενοι σε κεντρικούς δρόμους της Ν. Ιωνίας Μαγνησίας, μαθητές και γονείς, διαμαρτυρήθηκαν για τις ελλείψεις διδακτικού προσωπικού των μουσικών μαθημάτων, διερωτώμενοι για το πότε επιτέλους θα έρθουν οι καθηγητές των ειδικοτήτων τους αλλά και τί θα γίνει με το πάγιο πλέον πρόβλημα των λεωφορείων για την μετακίνησή τους.

Φτάνοντας στα γραφεία της Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, βρήκαν τις πόρτες κλειστές:

Ωπππ, να και ένας καθηγητής υπέρ των μαθητών. Τους βρήκε λύση (Ναι υπάρχουν και αυτοί… εκπαιδευτικούς τους λένε):

Και εκεί άρχισε ένας νέος χωρός:

Με πρωταγωνιστές την ελπίδα αυτού του τόπου:

Με δυνατούς εκπροσώπους και λόγο σαφώς πιο ώριμο από αυτόν της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας: Ενδεικτικό το παράδειγμα του Αντιπροέδρου του 15μελους Συμβουλίου του Μουσικού Σχολείου Βόλου:

Τελικά τα πάντα είναι θέμα Παιδείας, ακόμα και αυτής που καθένας από εμάς έχει πάρει από το σπίτι του. Ενδεικτικό το παράδειγμα της Νατάσας Ανδρίτσου, εκπροσώπου του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του Μουσικού Σχολείου Βόλου:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει