Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Κάιλ Λάριν

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023, 17:40

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Κάιλ Λάριν

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι βρίσκεται το όνομα του Κάιλ Λάριν.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Καναδό διεθνή επιθετικό και καταβάλλουν προσπάθεια για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Φέτος, με την Κλαμπ Μπριζ έχει ένα γκολ σε 13 συμμετοχές και συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο, υπάρχει αμοιβαία διάθεση να χωρίσουν οι δρόμοι τους, με την ισπανική Κάντιθ να κάνει «μπάσιμο» για την απόκτησή του. Μάλιστα, μέχρι πριν από δύο ημέρες, οι Ισπανοί εμφανίζονταν απόλυτα βέβαιοι για την απόκτησή του. Το οξύμωρο δε της υπόθεσης είναι πως προορίζεται για… αντί Λούκας Πέρεθ!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 27χρονος στράικερ έχει φορέσει μέχρι στιγμής τη φανέλα των Sigma FC, Ορλάντο Σίτι, Μπεσίκτας, Ζούλτε Βάρεχεμ και Μπριζ, ενώ είναι διεθνής εδώ και μία οκταετία, μετρώντας 25 γκολ σε 58 συμμετοχές του με την εθνική ομάδα του Καναδά.

Αυτή δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ο Κάιλ Λάριν μπήκε στο στόχαστρο του Δικεφάλου αφού τον είχε απασχολήσει και πριν από περίπου τρία χρόνια, σε μία περίοδο που ο παίκτης αγωνιζόταν στην Μπεσίκτας και ο ΠΑΟΚ συζητούσε τότε με τους “αετούς” για τον Τζούμπα Άκπομ.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023, 17:42

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει