Στο συρτάρι του Δήμου Τρικκαίων η απόφαση για το φωτοβολταϊκό πάρκο της Χρυσαυγής

Στο… συρτάρι της κρατά, η Δημοτική Αρχή Τρικάλων, την άκρως αμφιλεγόμενη απόφαση που έλαβε μόνο με τις ψήφους της συμπολίτευσης, το Δημοτικό Συμβούλιο και αφορά την κατασκευή φωτοβολταϊκού Πάρκου σε δημοτική έκταση στην Χρυσαυγή Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που … «φωτογράφιζε» μέσω της πρόθεσης προκήρυξης, εταιρεία, δεν έχει αποσταλεί για επικύρωση στην Υπερπεριφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος…

Αυτό έχει ενισχύσει τις υποψίες, πως η Δημοτική Αρχή, έχει αντιληφθεί πως υπάρχει … «θέμα» και προφανώς αναζητά τρόπο να αλλάξει την απόφαση και να προχωρήσει σε διαφανή διαγωνισμό για την επίμαχη έκταση.

Θυμίζουμε πως η «Λαϊκή Συσπείρωση», ουσιαστικά έχει προαναγγείλει την προσφυγή κατά της απόφασης, αφού εμφανίζεται η εταιρεία που θα κατασκευάσει το φωτοβολταϊκό πάρκο, να έχει άδεια λειτουργίας από την ΡΑΕ χωρίς να υπάρχει έκταση (!!!!).

Πάντως στην ημερήσια διάταξη της ερχόμενης συνεδρίασης, δεν υπάρχει θέμα για αυτή την υπόθεση, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να τεθεί από την «Λαϊκή Συσπείρωση» που «κυνηγά» την υπόθεση…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει