ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με τα άρθρα 9 και 10 του καταστατικού το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, που εδρεύει στην οδό Κουταρέλια 64 και στην πόλη του Βόλου, με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ» προσκαλεί όλα τα τακτικά και επίτιμα μέλη να λάβουν μέρος στις εργασίες της Εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης που θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου 2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 μ.μ. στoν πρώτο όροφο του καταστήματος ΚΑΦΕ – Häagen-Dazs οδός Αργοναυτών 56 & Κουμουνδούρου που θα συζητηθούν και θα παρθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα, που είναι και θέματα Ημερησίας Διάταξης:

1) Απολογισμός και έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού.

2) Απόφαση για την κινητοποιήσεις στις 19 Οκτωβρίου 2011 για το θέμα του ΦΠΑ και την φορομπηχτική φορολογική της Κυβέρνησης.

3) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

4) Διαφορές Ανακοινώσεις – Λήψεις Αποφάσεων

5) Εκλογική διαδικασία.

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Αθανασός Απόστολος Προσήλιας Ευστάθιος

Σημείωση:

Αν δεν υπάρξει απαρτία, τα παραπάνω θέματα θα συζητηθούν στις 10 Οκτωβρίου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 στον ίδιο χώρο, με την παρουσία οπωσδήποτε του ¼ των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του συλλόγου, αν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία η Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 10 Οκτωβρίου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στον ίδιο τόπο με την παρουσία οσωνδήποτε μελών του συλλόγου σύμφωνα με το καταστατικό.

Η εκλογική Διαδικασία θα γίνει Δευτέρα 10 από 18:00 μ.μ. έως 20:00 μ.μ. και Τρίτη 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.. Υποψηφιότητες μπορείτε οι ενδιαφερόμενοι να κατάθετε στον κ. Προσήλια Ευστάθιο από Τετάρτη 04/10/2011 αλλά και την ημέρα της συνέλευσης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ

ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ * (Μέλος της Π.Ο.Ε.Σ.Ε)

Το Διοικητικό συμβούλιο καλεί τα μέλη του στην ετήσια γενική συνέλευση των μελών του την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 18:00π.μ. στoν πρώτο όροφο του καταστήματος ΚΑΦΕ – Häagen-Dazs οδός Αργοναυτών 56 & Κουμουνδούρου.

Θα συζητηθούν τα πολυάριθμα προβλήματα του κλάδου μας.

Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται αναγκαία και για να λυθούν τα προβλήματα πρέπει ο κλάδος μας να ενωθεί και να ενεργοποιήσει την δύναμη του.

Ο κλάδος των καταστηματαρχών είναι για την πόλη του Βόλου μια υπολογίσιμη δύναμη, την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την επίλυση των προβλημάτων αυτών.

Η συμμετοχή μας προσωπική και οικονομική δεν είναι χάσιμο χρόνου. Είναι ορισμός στρατηγικής στα συμφέροντα μας ως επιχειρηματίες και πολίτες

2011 10 03 ΓΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_Page_1.jpg

2011 10 03 ΓΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_Page_2.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει