Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για τους πυροβολισμούς στο Ζεφύρι

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023, 19:00

Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για τους πυροβολισμούς στο Ζεφύρι

Βίντεο – φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης 

Στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 28χρονου και του 50χρονου πατέρα του, προχώρησαν οι Αρχές μετά από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (25/2) στο Ζεφύρι, με αποτέλεσμα μία 5χρονη που έπαιζε σε κοντινό οικόπεδο να τραυματιστεί στο μηρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τα όσα ανέφερε στη κάμερα της «Ζούγκλας» ο θείος του τραυματισμένου παιδιού, ο 28χρονος φέρεται να είναι αυτός που πυροβόλησε και ο πατέρας του να είναι εκείνος του έδωσε το πιστόλι.

Δείτε τι δήλωσε ο θείος του κοριτσιού: 

 

Το χρονικό 

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (25/2) στη περιοχή του Ζεφυρίου στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Δυστυχώς μία 5χρονη που τύχαινε να παίζει σε αλάνα πλησίον του σημείου δέχτηκε μία αδέσποτη σφαίρα. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί στον μηρό και να διακομισθεί αιμόφυρτη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και νοσηλεύεται αυτή την ώρα εκτός κινδύνου.

Κατά την κινητοποίηση της Αστυνομίας που ακολούθησε προσήχθησαν οι δύο προαναφερθείς ύποπτοι οι οποίοι και εξετάζονται, ενώ προανάκριση για το συμβάν πραγματοποιεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά περιστατικό με πυροβολισμούς σε σπίτια στη δυτική Αττικής, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023, 19:00

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει