«Τέλος» ο Σβαρτς από τη Χέρτα, αναλαμβάνει ο Ντάρνταϊ

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Απριλίου 2023, 17:10

Γερμανία: «Τέλος» ο Σβαρτς από τη Χέρτα, αναλαμβάνει ο Ντάρνταϊ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Χέρτα Βερολίνου αποτελεί από σήμερα (16/4) ο Σάντρο Σβαρτς.

Μετά τη «βαριά» ήττα της Παρασκευής από τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν με 5-2, αποτέλεσμα που άφησε τη Χέρτα στην τελευταία θέση της κατάταξης, δύο βαθμούς πίσω από τους «βασιλικούς μπλε» και τη Στουτγκάρδη, οι διοικούντες την ομάδα από το Βερολίνο αποφάσισαν να λύσουν άμεσα τη συνεργασία τους με τον Σβαρτς.

«Μετά την πολύ απογοητευτική ήττα στο Γκελζενκίρχεν, πήραμε το χρόνο να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε την κατάστασή μας και φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι χρειαζόμαστε να κάνουμε μια αλλαγή, προκειμένου να κυνηγήσουμε το στόχο μας της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία με τα λίγα παιχνίδια που απομένουν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο αθλητικός διευθυντής της Χέρτα, Μπένγιαμιν Βέμπερ, εξηγώντας τους λόγους του «διαζυγίου» με τον Σβαρτς.

Τη θέση του μέχρι πρότινος προπονητή της Χέρτα στον πάγκο της ομάδας θα πάρει ο Παλ Ντάρνταϊ, ο οποίος αναλαμβάνει τα «ηνία» έως το τέλος της σεζόν. Ο 47χρονος Ντάρνταϊ θα βρεθεί για τρίτη φορά στο «τιμόνι» της ομάδας, καθώς είχε καθοδηγήσει τη Χέρτα από τον Φεβρουάριο του 2015 έως το καλοκαίρι του 2019 και στη συνέχεια από τον Ιανουάριο έως τον Νοέμβριο του 2021.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Απριλίου 2023, 17:14

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει