«Φιλική τριάρα» της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ στο «Clasico» του Ντάλας

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023, 10:27

«Φιλική τριάρα» της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ στο «Clasico» του Ντάλας

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0 σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, που έγινε στο Ντάλας του Τέξας, παρουσία 82.026 θεατών. Ο Γάλλος επιθετικός, Ουσμάν Ντεμπελέ άνοιξε το σκορ (15`) στο «Clasico» και μέχρι το 85ο λεπτό, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να «βρουν δίχτυα».

 

 

Σ’ εκείνο το χρονικό σημείο, ο νεαρός Φέρμιν Λόπες διπλασίασε τα τέρματα των «μπλαουγκράνα», ενώ το τελικό σκορ, διαμόρφωσε ο Φεράν Λόπεζ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

 

Ο Κάρλο Αντσελότι, χρησιμοποίησε «ρόμβο» στην μεσαία γραμμή με τους Βαλβέρδε, Μπέλινγκχαμ, Τσουαμενί και Καμαβινγκά, ενώ από την εικόνα της Ρεάλ, είναι εμφανής η απουσία του Καρίμ Μπενζεμά, αλλά και η παρουσία ενός ικανού κεντρικού επιθετικού, καθώς οι Βινίσιους και Ροντρίγκο έμειναν «άσφαιροι». Μάλιστα, ο Βινίσιους έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 20ο λεπτό, καθώς αστόχησε σε πέναλτι.

Από την πλευρά τους οι Καταλανοί, βλέπουν τον Ντεμπελέ να «ανασταίνεται» ποδοσφαιρικά, την ώρα που η σχετική φημολογία θέλει έντονο το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του.

Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από αφόρητη ζέστη, με την θερμοκρασία περιβάλλοντος εκτός σταδίου, να φθάνει στους 40 βαθμούς Κελσίου.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023, 10:27

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει