Ό,τι παίζει στα σινεμά από 13 Απριλίου

[ad_1]

Με τρεις νέες ταινίες ξεκινά απόψε η κινηματογραφική εβδομάδα. Πρόκειται για την αμερικάνικη κομεντί «Συγγραφέας Κατά Λάθος», τη γερμανική μουσική περιπέτεια φαντασίας «Ο Μαγικός Αυλός» και την ιαπωνική ταινία κινουμένων σχεδίων «Suzume».

«Συγγραφέας Κατά Λάθος» με τους Μάικλ Σάνον, Κέιτ Χάντσον

Ο Σράιβερ είναι ένας πετυχημένος τεχνίτης, ο οποίος συγχέεται με έναν διάσημο αλλά απομονωμένο συγγραφέα και προσκαλείται σε ένα αγροτικό λογοτεχνικό φεστιβάλ. Ενώ δίνει το παρών, βρίσκεται παγιδευμένος στη δίνη λογοτεχνικών αξιώσεων, μιας ποινικής έρευνας, ενώ ερωτεύεται απελπιστικά μία καθηγήτρια που πιστεύει ότι είναι κάποιος άλλος.

A Little White Lie

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μάρεν

Ηθοποιοί: Μάικλ Σάνον, Κέιτ Χάντσον, Ντον Τζόνσον

Διάρκεια: 1.41’

Είδος ταινίας: Δράμα

 

«Ο Μαγικός Αυλός»: Η όπερα του Μότσαρτ γίνεται ταινία φαντασίας με απίστευτη δράση

Ο επίδοξος 17χρονος Τιμ (Τζακ Γουλφ) ονειρευόταν όλη του τη ζωή να πάει στο οικοτροφείο Mozart All Boys. Παρά τον ενθουσιασμό του που έγινε επιτέλους δεκτός, οι πρώτες μέρες του στη διάσημη σχολή δεν εξελίσσονται όπως αναμενόταν. Αντιμέτωπος με έναν εχθρικό διευθυντή, τις αγωνίες του πρώτου έρωτα και τη δυσκολία να βρει την αυθεντική του φωνή, ο Τιμ ανακαλύπτει ένα μυστικό πέρασμα: μια πύλη σε έναν παράλληλο κόσμο. Από εκεί παρασύρεται σε μια νέα πραγματικότητα και βυθίζεται στον κόσμο της όπερας του Μότσαρτ, Τον Μαγικό Αυλό, όπου η φαντασία δεν έχει όρια. Ωστόσο, το να ζει δύο ζωές έχει το τίμημά του και ο Tιμ κινδυνεύει να απογοητεύσει αυτούς που αγαπά. Πρέπει να διαλέξει, αλλά έχει μάθει αρκετά για να κάνει τη σωστή επιλογή;

The Magic Flute

Σκηνοθεσία: Φλόριαν Ζιγκλ

Ηθοποιοί: Τζακ Γουλφ, Ίγουαν Ρέον, Νιβ Μακ Κόρμακ, Άσα Μπανκς, Φ. Μάρεϊ Έιμπραχαμ.

Διάρκεια: 120 λεπτά

Είδος ταινίας: Περιπέτεια

Δείτε το τρέιλερ:

 

«Suzume»: Μια ιστορία ενηλικίωσης του Μακότο Σινκάι

Η ταινία anime «Suzume» είναι η ιστορία ενηλικίωσης της 17χρονης Suzume, που λαμβάνει χώρα σε διάφορες χτυπημένες από την καταστροφή περιοχές της Ιαπωνίας, η οποία καλείται να κλείσει τις πόρτες που προκαλούν τον όλεθρο. Το ταξίδι της Suzume ξεκινάει σε μία ήρεμη πόλη στο Kyushu, στη νοτιοδυτική Ιαπωνία, όταν συναντάει έναν νέο άνδρα που της λέει, «Ψάχνω μία πόρτα». Αυτό που βρίσκει η Suzume είναι μία μονή, φθαρμένη πόρτα, η οποία στέκεται μόνη της στη μέση ενός ερειπωμένου χώρου, σαν κάτι να την προστάτεψε απ’ ό,τι ήταν αυτό που διέλυσε τα πάντα το χώρο. Σαν υπνωτισμένη από τη δύναμή της, η Suzume πάει να πιάσει το πόμολο… Πόρτες αρχίζουν να ανοίγουν η μία μετά την άλλη σε όλη την Ιαπωνία, αφανίζοντας όσους βρίσκονται κοντά. Η Suzume πρέπει να κλείσει αυτές τις πόρτες για να αποτρέψει τη μεγαλύτερη επικείμενη καταστροφή.

Σκηνοθεσία: Μακότο Σινκάι

Διάρκεια: 110 λεπτά

Είδος ταινίας: Περιπέτεια / Anime

Διάρκεια: 192 λεπτά

Είδος ταινίας: Περιπέτεια φαντασίας

Δείτε το τρέιλερ:

 

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει