10 συλλήψεις στο Βόλο – Τους έπιασαν στα πράσα…

Συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, δύο υπάλληλοι και επτά παίκτες, για τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου, τύπου «φρουτάκια», ενώ αναζητείται η ιδιοκτήτριά του – Κατασχέθηκαν 20 πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και 4 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Βόλο κατάστημα – επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξαγόταν παράνομο τυχερό παίγνιο.

Συνελήφθησαν ένας 50χρονος, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και δύο υπάλληλοι του καταστήματος, μία 43χρονη και μία 27χρονη υπήκοος Ρουμανίας, διότι διαπιστώθηκε να διοργανώνουν μέσω «server», στον οποίο είχαν συνδεθεί 20 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 4 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια», χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.

Κατά τον έλεγχο, συνελήφθησαν ακόμη επτά άτομα, ηλικίας από 45 έως 75 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν ως παίκτες στο απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ η 24χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα.

Οι προαναφερόμενοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει