Άδωνις Γεωργιάδης στο Marconi 96,1: Οι πρακτικές Πολλάκη θυμίζουν Κου Κλουξ Κλαν

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Έχει καταλάβει ο Καμμένος ότι ο Τσίπρας τον πάει για σφάξιμο – Η Δούρου είναι η περιφερειάρχης με αριθμό ρεκόρ νεκρών…”

Άστραψε και βρόντηξε το πρωί της Δευτέρας στα ερτζιανά και πιο συγκεκριμένα μέσα από το Radio Marconi 96,1 F.M. και την εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη “Erga Omnes”, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης, ενώ σχολίασε τόσο την υπόθεση Συνολάκη – Πολάκη, όσο και τις δηλώσεις Καμμένου για τη ΝΔ και τον ίδιο προσωπικά αλλά και την αντίδραση της Ρένας Δούρου στον απόηχο της συνέντευξης Μητσοτάκη.

Υπόθεση Συνολάκη – Πολάκη

Στην υπόθεση της δημοσιοποίησης των προσωπικών στοιχείων του καθηγητή Συνολάκη από τον Αναπλ. Υπουργό Υγείας αναφέρθηκε ο κ. Γεωργιάδης σχολιάζοντας: “Οι πρακτικές αυτές του κ. Πολάκη θυμίζουν πρακτικές Κου Κλουξ Κλαν. Εκείνοι έβαζαν έναν σταυρό στα σπίτια για να ξέρουν ποιον θα τιμωρήσουν. Όχι μόνο παραβαίνει τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα, αλλά έστειλε και άνθρωπο να φωτογραφήσει το σπίτι του Συνολάκη!”

“Η Δούρου είναι η περιφερειάρχης με αριθμό ρεκόρ νεκρών…”

Αναφερόμενος στην αντίδραση της Ρένας Δούρου σχετικά με τις εξαγγελίες του Κυρ. Μητσοτάκη, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: “Έχει τα μούτρα η Δούρου και μιλάει; Έχει τα μούτρα και τουιτάρει; Έπρεπε να έχει παραιτηθεί, έπρεπε να έχει πάρει ένα αεροπλάνο και να κρύβεται και να περιμένει να την καλέσει ο εισαγγελέας. Είναι η περιφερειάρχης με αριθμό ρεκόρ νεκρών. Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα κατεβάσει την κ. Δούρου ξανά υποψήφια στην Περιφέρεια.”

“Έχει καταλάβει ο Καμμένος ότι ο Τσίπρας τον πάει για σφάξιμο…”

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε: “Έχει καταλάβει ο Καμμένος ότι ο Τσίπρας τον πάει για σφάξιμο. Η δημοσκόπηση του Βαξεβάνη που του δίνει 0,6% είναι το σήμα του Τσίπρα ότι ο Καμμένος του είναι αδιάφορος. Οπότε σήμερα αύξησε την πίεσή του προς τον Τσίπρα ο κ. Καμμένος”.

 Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει