Αγοραστός και Κολυνδρίνη δημοπρατούν τον κυκλικό κόμβο στα «Αστέρια» Αγριάς

Κώστας Αγοραστός: “Συνεχίζουμε μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη και τους περιφερειακούς συμβούλους με έργα ουσίας και χρήσιμα για τους πολίτες…”

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο κυκλικός κόμβος στα «Αστέρια» Αγριάς, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του έργου προϋπολογισμού 440.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στεκόμενη με σεβασμό και ενδιαφέρον στα ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών, δίνει λύσεις σε υπαρκτά και χρόνια προβλήματα. Με τη δημιουργία του κυκλικού κόμβου στην περιοχή «Αστέρια» Αγριάς, δίνεται λύση σε ένα πρόβλημα, που γινόταν ιδιαίτερα έντονο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι κυκλικοί κόμβοι έχουν αποδείξει στην πράξη ότι μειώνουν τους κυκλοφοριακούς φόρτους και την αναμονή των οχημάτων στις διασταυρώσεις οδών και ενισχύουν την οδική ασφάλεια. Συνεχίζουμε μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη και τους περιφερειακούς συμβούλους με έργα ουσίας και χρήσιμα για τους πολίτες που ενισχύουν το βαθμό ασφάλειας στις μετακινήσεις των ανθρώπινων κοινοτήτων».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει