Αγγ. Αγραφιώτης: Στις 16 Μαρτίου προχωρούμε δυναμικά για την αναγέννηση της Κεντροαριστεράς

Διαβάστε τη δήλωση του συνέδρου, μέλους της Γραμματείας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Όλοι εμείς, οι άνθρωποι που συγκροτούμε τη δημοκρατική παράταξη, οφείλουμε να εγγυηθούμε ότι θα είμαστε ενωμένοι, προκειμένου το “Κίνημα Αλλαγής” να κάνει το άλμα και να επιτύχει την αναγέννηση της Κεντροαριστεράς, του Προοδευτικού χώρου, που τόσο ανάγκη -ειδικά αυτές τις κρίσιμες στιγμές- έχει η χώρα μας.

Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη ήταν και είναι πλειοψηφικό ρεύμα στην ελληνική κοινωνία. Δεν είναι μόνο ένας χώρος του 10%.

Με τις αξίες της αλλαγής, ανοίγουμε νέους δρόμους ξεπερνώντας το -ούτως ή άλλως ξεπερασμένο- δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ.

Η πρόταση της Φώφης Γεννηματά και του “Κινήματος Αλλαγής” έρχεται να δώσει απαντήσεις στις ανάγκες των πολιτών. Η ίδρυση του νέου κινήματος, πρέπει να μας βρει έτοιμους να πάρουμε αποφάσεις, να συγκρουστούμε με παλιές πρακτικές, να κάνουμε αυτοκριτική, αλλά κυρίως, να δημιουργήσουμε τη νέα Ελλάδα.

Να αφήσουμε τις διαχωριστικές γραμμές και να μπούμε όλοι μαζί στο δρόμο της αλήθειας, του γόνιμου διαλόγου.

Να διατυπώσουμε ρεαλιστικές προτάσεις και να τις κάνουμε γνωστές στους Έλληνες. Να ενωθούμε σαν μία γροθιά νικώντας τον κακό εαυτό μας.

Να ξεπεράσουμε τη μιζέρια και την κατήφεια, δημιουργώντας έναν σύγχρονο και ισχυρό κομματικό μηχανισμό που θα χωρά όλους όσοι μοιράζονται τις ίδιες αξίες και τα ίδια ιδανικά με εμάς. Τις αξίες της Δημοκρατίας, που υπηρέτησε αυτή η παράταξη από την πρώτη μέρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει