Ανοιχτό και πανέτοιμο το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Από τις 9.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου από την Κυριακή περιμένει όλους τους κατοίκους της Μαγνησίας και τους επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν το αγαπημένο τους χειμερινό άθλημα, το σκι ή απλά να θαυμάσουν το φυσικό τοπίο, να κάνουν την βόλτα τους και να παίξουν με το φρέσκο χιόνι που έπεσε, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της “Κενταύρων Όρος” και περιφερειακός σύμβουλος Γρηγόρης Ιγγλέσης, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Σε λειτουργία και με πλήρη ασφάλεια θα είναι το Baby Lift, ενώ γίνεται προσπάθεια (θα εξαρτηθεί από το ύψος του χιονιού) να λειτουργήσει ακόμη μία πίστα. Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 9.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα.

Τα εισιτήρια για τους επισκέπτες κυμαίνονται από 5 έως 12 ευρώ, ανάλογα με τον τύπο και τις ώρες, ενώ υπάρχει δυνατότητα απόκτησης ετήσια κάρτας το κόστος της οποίας ξεκινά από 100 ευρώ το έτος και φθάνει τα 220 ευρώ (οικογενειακή, τρία άτομα). Για τις επόμενες μέρες -καθώς όλα θα εξαρτηθούν από τις καιρικές συνθήκες- θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει