Αντιδήμαρχος Ζέρβας στον A. Κουμιώτη: “Δουλειά και προτεραιότητά μας η στήριξη των δημοτών μας!”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Στόχος η επαναφορά και περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών σε όλες τις πληγείσες περιοχές – Άψογη συνεργασία με τον Υφυπουργό Τριαντόπουλο…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τετάρτης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Βόλου, Ανδρέας Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας αναφέρθηκε αναλυτικά στα μέτρα στήριξης των δημοτών που επλήγησαν από τις φωτιές της προηγούμενης εβδομάδας μεταξύ άλλων και σε περιοχές του Δήμου Βόλου. Μιλώντας για την άψογη συνεργασία με το υπουργείο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και ειδικότερα με τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τη δημοτική αρχή αποτελεί η στήριξη των Δημοτών, η επαναφορά και περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας των ζωών τους.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου αναστέλλονται οι εισπράξεις των απαιτήσεων του δήμου και της ΔΕΥΑΜΒ από τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν, δηλαδή Σέσκλου, Διμηνίου, Μελισσατίκων, Φυτόκου, Παλιουρίου, Γλαφυρών, Χρυσής Ακτής Παναγίας, Βελανιδιάς, Μαράθου, Κριθαριάς, Αγ. Γεωργίου Κυνηγών, Α’ ΒΙΠΕ, Κάκαβου, Λουζίνικου, Κογιάτικα έως 31 Οκτωβρίου 2023.

Οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις των περιοχών αυτών, δεν θα απολέσουν τις ρυθμίσεις τους, δεν θα έχουν προσαυξήσεις, δεν θα καταστεί μη εξυπηρετούμενη καμία οφειλή τους και δεν θα ληφθεί κανένα μέτρο κύρωσης ή μπλοκάρισμα φορολογικών ενημερώσεων, κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς κλπ. από το δήμο έως 31 Οκτωβρίου 2023.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει