ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “ΒΟΜΒΑ” από τον Παπαδημητρίου στο Marconi 96,1: Δεν θα ανοίξουν απλά τα λατομεία, στόχος να δημιουργήσουμε και λιμάνι για να απογειώσουμε τις εξαγωγές πλάκας και πέτρας Πηλίου

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Τα λατομεία, στην περίπτωση του Νεοχωρίου, πιστεύεται ότι μέσα στον Ιούνιο μπορεί να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ανοίξουν…”

“Φωτιά στα τόπια” βάζει λίγες μέρες πριν τις κάλπες η αποκάλυψη του υποψήφιου Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιλτιάδη Παπαδημητρίου το πρωινό της Πέμπτης στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη.

Ο κ. Παπαδημητρίου, αφού προηγουμένως εξήγησε αναλυτικά σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαδικασίες για την επανεκκίνηση της λειτουργίας των λατομείων, προχώρησε στην αποκάλυψη της ιδέας και των προσπαθειών για την δημιουργία ενός λιμανιού, το οποίο θα συνδεθεί με τα λατομεία, ώστε να απογειωθούν κυριολεκτικά οι εξαγωγές και μεταφορές πλάκας και πέτρας Πηλίου, που μέχρι σήμερα πραγματοποιούνταν με φορτηγά και νταλίκες και βεβαίως σε πολύ μικρότερες ποσότητες.

“Αυτή η δυνατότητα θα δώσει την αμεσότητα και στις εξαγωγές και στον τομέα της μεταφοράς”, τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου, εξηγώντας ότι “σ’ αυτή τη σκέψη είναι και η απόφαση την οποία πήραμε για να επεκτείνουμε τους λατομικούς χώρους. Ήδη έχουμε ξεκινήσει και έχουν γίνει οι πρώτες παραχωρήσεις όσον αφορά το Νεοχώρι”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει